Notarieel medewerker Vastgoed in ‘t Gooi

Heb jij ervaring als notarieel medewerker/klerk en weet jij alles af van vastgoed? Wil je graag werken in een gezellig hecht team op een mooi kantoor in Hilversum? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is gevestigd in een mooi pand. Opvallend is de mooie smaakvolle inrichting, waar over na is gedacht.  Met de auto makkelijk te bereiken (geen parkeerkosten) of op loop afstand van het station.

Dit kantoor is een full service kantoor: vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Het kantoor heeft een goede reputatie en bestaat al heel erg lang. Dit kantoor wordt gerund door twee notarissen. Kwaliteit en dienstverlening zijn hier erg belangrijk. De sfeer in het kantoor is erg goed. Er wordt veel gespard met elkaar. De notarissen zijn hier echt onderdeel van het team. Voor vragen of het even meedenken met een probleem gaat hier heel gemakkelijk. Het kantoor bestaat uit 15 man. De werktijden zijn flexibel en er heerst geen overwerkcultuur.

Je zal op de afdeling vastgoed samenwerken met de notaris, twee kandidaat notarissen en twee studerende medewerkers. Er wordt gewerkt met Quantaris.

Wat zijn jouw werkzaamheden:

Als notarieel medewerker / notarisklerk verricht je naast ondersteunende werkzaamheden voor de notaris, zelfstandig werkzaamheden en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor cliënten.

De werkzaamheden bestaan daarnaast onder meer uit het opstellen van diverse akten, nota's van afrekening, het bewaken van termijnen en het onderhouden van contacten met cliënten, makelaars, banken en tussenpersonen.

Functie eisen:

Om deze boeiende en zelfstandige functie goed te kunnen vervullen is het noodzakelijk dat je al enkele jaren ervaring hebt opgedaan. Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

Vind je het leuk om veel contact met cliënten te hebben, de controle te hebben over deadlines en heb je plezier in het zo goed mogelijk opmaken van aktes? Vind je het daarnaast erg prettig om in een sfeervolle omgeving te werken in een hecht team? Dan is deze vacature vast iets voor jou.

Mocht je meer vragen hebben over dit kantoor en de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met Jet Calis 06-45886840. (ook na werktijd)

Calis & Partners  |  06-45886840 | Jet@calisenpartners.com

Werving en selectie voor het notariaat en juristen

 

KVK: 74649159   |   BTW:NL170444892B02

  • LinkedIn - Grey Circle
vogels.png
LOGO-FINAL2.png