Tijdelijke notarieel medewerker vastgoed (6 maanden) per 1 september of tenminste 1 oktober tot en met maart 2020 (ter vervanging van zwangerschapsverlof)

Voor een van onze opdrachtgevers is Calis & Partners op zoek naar een notarieel medewerker vastgoed.

Werkzaamheden:

Alle ondersteunende taken op het gebied van het vastgoed van A tot Z. De aktes zelf hoef je niet op te maken. Het kantoor werkt met van Brug software.

Kantoor: Je komt te werken in een modern jong notaris kantoor. Een gezellig team waar goed wordt samengewerkt. De notaris vindt een goede Work-Life Balance heel belangrijk! Die sfeer ademt het kantoor ook uit. Het kantoor is een full service kantoor, dus familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht.

De functie kan worden ingevuld tussen de 3 en 5 dagen per week. Wel is ervaring vereist.

Mocht je geïnteresseerd zijn en meer willen weten over het kantoor, mail me dan of bel.

Is deze functie niet wat je zoek maar je bent wel toe aan een volgende stap in het notariaat, laat me weten. Ik heb heel veel verschillende opdrachten en kan je bij diverse opdrachtgevers introduceren.

Mocht je nu nog niet op zoek zijn maar in de toekomst wil je wel een stap maken dan is het juist goed om mij even te bellen/mailen . Ik kan krijg geregeld opdrachten die voor jou interessant kunnen zijn.

jet@calisenpartners.com of 06-45 88 68 40

Calis & Partners  |  06-45886840 | Jet@calisenpartners.com

Werving en selectie voor het notariaat en juristen

 

KVK: 74649159   |   BTW:NL170444892B02

  • LinkedIn - Grey Circle
vogels.png
LOGO-FINAL2.png