Kandidaat notaris vastgoed in hecht team in de omgeving van Leiden

 

Voor een middelgroot notariskantoor in de buurt van Leiden (30 min afstand van Amsterdam of Den Haag) zijn wij op zoek naar een kandidaat notaris in het vastgoed. 

Het kantoor heeft een goede reputatie en groeit door. De notarissen vinden het belangrijk dat er een goede verhouding is tussen werk en privé. Daarom is er behoefte aan een kandidaat notaris voor het vastgoed. Dit kantoor heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en er is dan ook zeker de mogelijkheid voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen door middel van trainingen.

De sfeer in het kantoor is erg goed. Er hangt een collegiale sfeer. De club telt meer dan 20 personen en er is alle ruimte om met elkaar te sparren over bepaalde zaken. Dit kantoor heeft alle drie specialisaties in huis:

Vastgoed, personen en familierecht en het ondernemingsrecht.

Wat wordt er van je verwacht:

Je houdt je bezig met leveringsaktes, hypotheken en erfpachtdossiers.

Waarnemingsbevoegd is een grote pre.

Mocht je de ambitie hebben om toegevoegd notaris te worden dan is dat zeker mogelijk.

Met je team vastgoed zorg je ervoor dat alles wordt geregeld tot en met het passeren van de aktes. Dus van A tot Z. Dit doe je in een hecht en gezellig  team van kandidaat notarissen en klerken.

Er wordt gevraagd om een fulltime kandidaat notaris maar de notarissen staan ook open voor een parttimer.

Er wordt gewerkt met Assyst Devoon. Mocht je met de auto willen komen dan kun je de auto kosteloos voor kantoor parkeren.

Mocht je meer vragen hebben over dit kantoor en de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met Jet Calis 06-45886840. (ook na werktijd)

Mocht je opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging maar je zou daar graag wat hulp bij hebben dan kun je me natuurlijk altijd bellen. (ook in de avonduren) Ik houd mij bezig met de werving en selectie in het notariaat.  Door deze specialisatie heb ik een zeer groot netwerk in notarisland en ken ik de verschillen van de diverse kantoren. Hierdoor kan ik je adviseren welke kantoren wel en welke niet bij je passen. Mocht je nu nog niet direct opzoek zijn naar een nieuwe functie binnen het notariaat maar staat wel open voor een interessante functie als deze voorbijkomt, neem dan ook contact met mij op.

BeeldmerkWIT.png