Kandidaat notaris vastgoed in provincie Utrecht

 

Voor een notariskantoor met een grote klantenkring ben ik op zoek naar een ondernemende kandidaat notaris vastgoed. 

Ondernemende families, ambitieuze ondernemers, families met verantwoordelijkheid voor vermogen binnen meerdere generaties en iedereen die kwaliteit weet te waarderen, vinden een betrokken en bekwaam dienstverlener in dit kantoor. Er wordt bewust gekozen voor de kracht van de beperking en richten zich vooral op de notariële aspecten van werken, wonen en leven.

 

Twee ervaren notarissen met jarenlange werkervaring bij grote kantoren zijn een paar jaar geleden samen een nieuw kantoor gestart. Inmiddels is dit kantoor gegroeid naar 14 man. Het is lastiger om klein te blijven dan om te groeien.

 

Dit kantoor heeft als doel om cliënten en hun familieleden een leven lang te ondersteunen in hun professionele, financiële, persoonlijke en familiaire vraagstukken. Hun cliënten kenmerken zich door hun behoefte aan gedegen, betrokken dienstverlening die verder gaat dan akten passeren.

 

Dit kantoor onderscheidt zich door een hoog kennisniveau, persoonlijk contact gecombineerd met kleinschaligheid, waardoor cliënten snel het beste advies krijgen en ook weer terug komen als er weer een nieuw advies gegeven moet worden.

 

Locatie kantoor: Het kantoor is gelegen op een prachtige bosrijke locatie in de provincie Utrecht. Dichtbij station of met de auto op het terrein.

 

Een hele prettige werksfeer en werkomgeving. Men is zeer betrokken bij elkaar en er is ruimte voor overleg. Omdat het team zo goed met elkaar samenwerkt en de sfeer zo goed is, vindt de opdrachtgever het erg belangrijk dat de kandidaat goed in het team past. Liever wat langer zoeken naar de kandidaat die goed past in het team dan een slechte match.

 

Functie eisen:

Afgeronde academische opleiding notarieel recht

 

Afgeronde beroepsopleiding voor het notariaat

 

Beschikt over algemene notariële deskundigheid en specifieke deskundigheid op het gebied van vastgoed, minimaal 3 jaar werkervaring in het vastgoed.

 

De functie is eventueel ook parttime in te vullen.

 

Het team vindt het belangrijk dat je plezier uitstraalt in je werk en ook ambitieus bent. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien.

 

Mocht je op dit moment niet goed op je plek zitten en toch eens verder willen kijken, neem dan contact met mij op. Ook als je nu nog niet wil switchen van baan maar wel eens wil bespreken wat de mogelijkheden voor je kunnen zijn op termijn, bel me gewoon of mail. Ook in de avonduren kun je me bereiken als overdag lastig is. We bespreken dan de mogelijkheden die er allemaal zijn en wellicht is dit kantoor dat bij je past. 

BeeldmerkWIT.png