Kandidaat notaris ondernemingsrecht met affiniteit voor vastgoed

 

Voor een groot kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren waarnemingsbevoegde kandidaat notaris ondernemingsrecht

In verband met de uitbreiding van het Notariaat en om de continuïteit van hun kwalitatief hoogstaande notariële dienstverlening te garanderen, zoekt onze opdrachtgever een

 

Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht met affiniteit in het Vastgoed

 

Op het gebied van het ondernemingsrecht (en vennootschapsrecht) adviseer je Nederlandse en buitenlandse ondernemingen. In dat verband ben je in samenwerking met de (kandidaat-) notarissen, fiscalisten en advocaten onder meer betrokken bij de advisering en uitvoering van vennootschappelijke structuren, overnames en herstructureringen. Affiniteit met de dynamiek behorend bij familiebedrijven en vastgoed is een pré.   

 

Profiel

 

Master Notarieel recht

 

3-8 jaar werkzaam binnen de Notariële praktijk

 

Aantoonbare affiniteit met Ondernemingsrecht en/of Vastgoed

 

Sterk juridisch inzicht en analytisch vermogen

 

Doortastend, enthousiast en ambitieus

 

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal

 

Aangezien dit kantoor ook mensen adviseert die zeer vermogend zijn heb je automatisch ook met het vastgoed en familierecht te maken.

 

Het kantoor is groot maar binnen de muren werk je met een kleine club van professionals. De communicatielijnen zijn erg kort, iedereen is direct toegankelijk en er heerst echt een team gevoel. 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn neem dan contact met mij op. Ik kan je zowel inhoudelijk over de functie als over het kantoor veel meer vertellen. 

 

Mocht je op dit moment niet goed op je plek zitten en toch eens verder willen kijken, neem dan contact met mij op. Ook als je nu nog niet wil switchen van baan maar wel eens wil bespreken wat de mogelijkheden voor je kunnen zijn op termijn, bel me gewoon of mail. Ook in de avonduren kun je me bereiken als overdag lastig is. We bespreken dan de mogelijkheden die er allemaal zijn.

BeeldmerkWIT.png