Kandidaat-notaris Corporate in Amsterdam

 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een kandidaat notaris ondernemingsrecht.

 

Deze organisatie is een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. Ze zijn gevestigd op ruim  90 locaties verdeeld over meer dan 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Australië, Canada en de Verenigde Staten.  hun klanten, maar ook de eigen medewerkers profiteren van de internationale slagkracht. Het kantoor is een relatief jong merk in de branche. Zij zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien. Vernieuwing en internationale focus zijn onderdeel van hun DNA. De vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden: ze zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van hun internationale omvang.

 

Voor de praktijkgroep Corporate wordt er gezocht naar een ervaren kandidaat-notaris om het notariële team te versterken. Het team is hecht en ambitieus en richt zich op alle aspecten van de notariële kant van het ondernemingsrecht. Het internationale aspect en de zelfstandigheid die wordt geboden, maakt het een uitdagende en dynamische praktijkgroep om voor te werken. Naast Nederlandse collega’s zal je ook veel gaan schakelen met collega’s in het buitenland.

 

Krijg jij energie van het werken aan international corporate restructurings, fusies en overnames of juist het adviseren aan raden van bestuur op zowel nationaal als internationaal niveau en zie je het zitten om zowel een eigen praktijk te draaien als in multidisciplinaire teams samen te werken, dan kom ik graag in contact met jou.

 

Wij komen graag in contact met een kandidaat- notaris Corporate 

met 4 – 6 jaar werkervaring;

die het leuk vindt om te werken met mensen uit verschillende landen, culturen en tijdzones;

met een praktische kijk op zaken en die het leuk vindt om zowel adviserend, uitvoerend als ondersteunend bezig te zijn;

 

het vermogen heeft om aan te voelen waar de behoefte van de cliënt ligt en daarbij ook alvast vooruit denkt om een zo goed mogelijke service aan de cliënt te kunnen bieden;  

 

ondernemend van aard is;

 

Je maakt onderdeel uit van een hecht team waarbij teamspirit, enthousiasme, eigen inbreng en gedeeld succes voorop staan. Als ondernemende kandidaat-notaris krijg jij de ruimte en de kans om mee te bouwen aan de Corporate praktijk en deze nog verder uit te bouwen. Het beste van beide werelden: Nederlands recht uitgevoerd in een internationale omgeving voor zowel nationale als internationale cliënten.

 

Carrièremogelijkheden

Onze opdrachtgever vindt de ontwikkeling van  hun mensen belangrijk. Hierin spelen zij zelf een actieve rol. Het kantoor vindt de ontplooiing van de medewerkers een voorwaarde voor succes. Naast goede arbeidsvoorwaarden is er de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma.

 

Mocht deze functie je aanspreken en je meer over deze organisatie willen weten, neem dan contact op met Jet Calis. Mocht deze functie je niet helemaal aanspreken maar je bent je wel aan het oriënteren op een volgende stap, schroom niet en neem contact met mij op.  Samen bekijken we welke mogelijkheden er allemaal op je pad liggen en kan ik je bij diverse opdrachtgevers introduceren. Ik ben uiteraard ook buiten kantooruren bereikbaar. 

Calis & Partners  |  06-45886840 | Jet@calisenpartners.com

Werving en selectie voor het notariaat en juristen

 

KVK: 74649159   |   BTW:NL170444892B02

  • LinkedIn - Grey Circle
vogels.png
LOGO-FINAL2.png