Kandidaat notaris ondernemingsrecht (waarnemingsbevoegd)

 

Voor een groeiend notariskantoor in de nabije omgeving van Nijmegen zijn wij op zoek naar een Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht. Je bent werkzaam in een regio met een veelheid aan bedrijven en bedrijvigheid. Als Kandidaat-notaris krijg je elke dag veel van die dynamiek mee. Wegens groei is het kantoor op zoek naar uitbreiding. Graag komen wij in contact met een ondernemende kandidaat notaris die de ambitie heeft om zelf (toegevoegd) notaris/partner te worden. Het kantoor kent een groot werkgebied. Aan jou de taak om het ondernemingsrecht hier in uit te bouwen.

 

Je zal komen te werken in een hecht team. Op dit moment telt het kantoor tien mensen en de verwachting is dat dit zal groeien.

 

Samen met de notaris zal je veel sparren en zetten jullie samen met het team je schouders eronder om het kantoor verder uit te bouwen. Hierbij krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid.

 

De functie bestaat uit een breed takenpakket: 

Voeren van (voor)besprekingen met cliënten, verwijzers en adviseurs ter voorbereiding op het opstellen van akten alsmede het geven van notarieel-juridische voorlichting en advies ter zake.

 

Voeren van correspondentie over zaken die betrekking hebben op voormelde taken.

 

(Laten) opstellen van akten en adviezen op het gebied van ondernemingsrecht

 

Toezien op een tijdige verzending van dossierstukken en zekerstellen dat de financiële afhandeling Opstellen van offertes.

 

Passeren van akten namens notaris: waarnemen.

Optreden als vraagbaak voor administratieve en notariële medewerkers

 

Bewaken van de kwaliteit van het eigen werk en indien van toepassing dat van anderen. 

 

Functie eisen:

Afgeronde academische opleiding notarieel recht;

Afgeronde beroepsopleiding voor het notariaat;

Minimaal 4 jaar werkervaring;

Beschikt over algemene notariële deskundigheid en specifieke deskundigheid op het gebied van ondernemingsrecht.

Probleemanalyse en oordeelvorming;

Passie voor het vak;

Integriteit;

Zorgvuldigheid;

Mocht deze functie je aanspreken en je meer over deze organisatie willen weten, neem dan contact op met Jet Calis. Mocht deze functie je niet helemaal aanspreken maar je bent je wel aan het oriënteren op een volgende stap, schroom niet en neem contact met mij op. Tijdens een kop koffie kunnen we samen bekijken welke mogelijkheden er allemaal op je pad liggen en kan ik je bij diverse opdrachtgevers introduceren. Ik ben uiteraard ook buiten kantooruren bereikbaar.

Calis & Partners  |  06-45886840 | Jet@calisenpartners.com

Werving en selectie voor het notariaat en juristen

 

KVK: 74649159   |   BTW:NL170444892B02

  • LinkedIn - Grey Circle
vogels.png
LOGO-FINAL2.png