Kandidaat notaris ondernemingsrecht FT/PT in Tilburg

 

Voor onze opdrachtgever Daamen de Kort van Tuijl Notarissen in Tilburg is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris ondernemingsrecht.

Wil jij werkzaam zijn bij het grootste notariskantoor van het zuiden waar jij met jouw kwaliteiten je nog meer kan ontwikkelen op persoonlijk en inhoudelijk vlak? Dagelijks met interessante zaken bezig te zijn en waarbij je met de (kandidaat) notarissen kan sparren? Heb je de ambitie om toegevoegd notaris te worden? Lees dan eens verder.

 

Daamen de Kort van Tuijl notarissen is ondernemend en ambitieus. Ze zijn het grootste notariskantoor van Zuid-Nederland met in totaal 4 vestigingen in de regio Tilburg. Deze regio biedt vele interessante uitdagingen en verrassingen. Het kantoor combineert een laagdrempelige, persoonlijke benadering met specialistische kennis en ervaring. Ruim 70 professionals, waaronder 23 juristen, werken nauw samen om hun cliënten te voorzien van goede oplossingen en passend advies op alle notariële en fiscaal aanverwante rechtsgebieden. Het kantoor heeft betrokkenheid, kwaliteit en maatwerk heel hoog in het vaandel staan. Ze lopen graag voorop in de ontwikkeling van alle rechtsgebieden. 

Ter uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar een Kandidaat-notaris ondernemingsrecht.

 

Waar ga je je mee bezighouden:

Binnen de sectie ondernemingsrecht adviseer je  cliënten op vele gebieden van het ondernemingsrecht:

 • Je adviseert  starters

 • Je begeleidt overnames en herstructureringen

 • Stelt aandeelhoudersovereenkomsten op.  Het rechtstreekse contact met de ondernemer is erg belangrijk.

 • Je grootste uitdaging is om de ondernemer gedurende het gehele traject goed te begeleiden en met hem of haar mee te denken.

 • In nauwe samenwerking met de andere secties heb je de mogelijkheid om de ondernemer op alle notariële rechtsgebieden maatwerk te  bieden. De cliënten bestaan voornamelijk uit regionale MKB bedrijven maar ook de internationale praktijk is groeiende.

 • Afhankelijk van je werkervaring doe je dit geheel zelfstandig dan wel onder begeleiding van een ervaren (kandidaat-) notaris, binnen een enthousiast en ambitieus team.  

 

Jouw profiel:

 • Je hebt een afgeronde studie notarieel recht

 • Je volgt de beroepsopleiding notariaat (SBN), wilt deze volgen of hebt deze afgerond

 • Je hebt werkervaring als kandidaat-notaris bij voorkeur op het gebied van ondernemingsrecht

 • Je bent een teamplayer, ondernemend, analytisch, flexibel, stressbestendig en creatief

 • Je bent klant- en resultaatgericht

 • Je combineert juridische inhoud met communicatieve slagkracht in de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal

 Wat bieden zij?

Je komt te werken op een prachtige locatie in Tilburg in een professioneel team met een collegiale werksfeer. Binnen de organisatie zijn er afhankelijk van je interesse en werkervaring volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door de directe begeleiding "on the job" en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of specialisatie opleidingen. De functie kan eventueel ook parttime worden ingevuld. Een full time werkweek is 37,5 uur. Je kunt de auto voor de deur parkeren.

 

Mocht je meer over deze functie en het kantoor willen weten? Neem dan contact op met Jet Calis 06-45886840 of jet@calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png