** Ervaren (min 4 jr) kandidaat notaris in Amsterdam **

Op een gegeven moment sta je op een punt in je carrière dat er wat moet gebeuren om je uiteindelijke doelstellingen te bereiken. Je bent ervaren, hebt kennis van zaken, ambitieus en niet uitgeleerd. Blijf niet in je comfortzone, maar kom er uit! Wat wordt dan de volgende stap. Om een goed besluit te nemen moet je de verschillende mogelijkheden afwegen. Calis & Partners heeft van 6 kantoren in Amsterdam de opdracht gekregen voor het vinden van een ervaren kandidaat notaris voor het vastgoed. Kantoren die op de top 10 lijst staan. Niet zomaar kantoren.

 

Ga niet meteen op het eerste beste kantoor af, maar neem je tijd. Wees kritisch wat bij jou past.

 

Welke punten zijn voor jou belangrijk bij een volgende stap?

 

Uitdagende zaken, goed team, de mogelijkheden tot partner/notaris, stijgende leercurve, zelfstandigheid, salaris, locatie, balans werk en privé, thuiswerken, ft/pt, enz.

 

Een korte beschrijving van de kantoren:

1. Een kantoor met 50 medewerkers, een drietal partners, een aantal kandidaat notarissen van ervaren tot minder ervaren. Het kantoor heeft een goede naam binnen de grote ondernemers van Nederland en er buiten. Zowel op vastgoed, ondernemingsrecht als het familierecht worden deze klanten geadviseerd. Zeker niet alleen de akte maar juist de adviespraktijk speelt een belangrijke rol. Dat je niet uitgeleerd bent zal je hier ervaren. Je wordt omringd door heel veel kennis.

 

2. Een kantoor met 20 man, 2 notarissen en 7 kandidaat notarissen. Het kantoor heeft een heel groot netwerk in de vastgoedwereld. Hier bestaat de mogelijkheid om op een gegeven moment partner of notaris te worden.

 

3. Een kantoor, op drie de rechtsgebieden sterk, maar zeker op het vastgoedgebied erg bekend. Niet alleen voor de stad maar zaken strekken hier uit tot grote projecten in de provincie. De ingewikkelde zaken van het vastgoed.

 

4. Een modern vastgoedkantoor, veel commercieel vastgoed, maar ook bestaande particulier bouw, ambitieus jong team! Goed bereikbaar en doorgroeimogelijkheden.

 

5. Kantoor met drie vestigingen. Grote vastgoed transacties, maar ook de kleine. In een team van gemotiveerde mensen heeft dit kantoor een ervaren man/vrouw nodig die het vastgoed team gaat aansturen. Ook hier is doorgroei wenselijk.

 

6. Een kantoor met een lange historie! Veel particulier OG. Het kantoor heeft ook een grote familierechtpraktijk. Houdt je van waarnemen en is jouw ambitie om langzaam in te groeien op kantoor totdat het jouw kantoor is?

 

Ook buiten de regio zijn er een aantal opdrachtgevers die op zoek zijn naar een ervaren kandidaat notaris.

 

Heb je minimaal 4 jaar ervaring op het vastgoed? (veel meer mag ook!) Ben je ambitieus? Wil je verder leren? Ben je het politieke klimaat een beetje beu? Ga je voor kwaliteit?

 

Neem eens contact op met Calis & Partners. Een kantoor met een heel groot netwerk en gaat alleen voor de juiste match! Dat kritisch is op de belangrijke punten. We gaan voor lange termijn strategie. Weloverwogen, doordacht en nemen de tijd.

 

Juist ook in de avonduren zijn we te bereiken.

 

jet@calisenpartners.com

 

Jet: 06-45886840

 

www.calisenpartners.com

 

Overbodig voor ons om te melden. Wij gaan zeer secuur en uiterst vertrouwelijk om met gegevens van kandidaten!

BeeldmerkWIT.png