top of page

Ervaren kandidaat notaris familierecht  in Flevoland op een kantoor met een grote familierechtpraktijk

Kandidaat notarissen uit Urk, Kampen, Lelystad,  Elburg, Dronten, Almere, Harderwijk, Zwolle, Zeewolde, Huizen, Ermelo, Swifterbant, Emmeloord opgelet!!

Voor een middelgroot notariskantoor in Flevoland is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris familierecht.

Het kantoor staat bekend als heel betrouwbaar en stabiel. Het wordt geleid door drie notarissen en hebben op alle drie de rechtsgebieden een hele mooie zelfstandige praktijk. Een kantoor wat gaat voor kwaliteit en is dus geen prijsvechter. Er is veel kennis in huis en de modellen zijn op orde. Zo ook is er geregeld vaktechnisch overleg.

De clientèle is heel divers. Dat maakt het juist zo leuk. Van een samenlevingscontract voor een jong stel tot aan de hele afhandeling van zeer vermogende boedels met vastgoed in het buitenland. Je komt hier van alles tegen.

Op de afdeling familierecht is er ruimte voor een ervaren (tenminste waarnemingsbevoegde) kandidaat notaris familierecht. De familierecht sectie bestaat uit een notaris, 2 ervaren kandidaat notarissen, een ervaren klerk en een twee notarieel medewerkers. Dit geeft aan dat het om een serieuze familiepraktijk is. De bedoeling is dat je besprekingen voert met je cliënten en advies geeft. Met jouw aantekeningen gaan de ondersteuners aan de slag en dan komt het werk bij je terug voor een check. De akten die van complexere aard zijn doe je zelf. Er zijn genoeg ervaren mensen waar je mee kan sparren. Dat werkt bijzonder prettig.

Mocht je zo ervaren zijn dat je het leuk vindt om de vermogende cliënten te adviseren dan is dat hier ook goed mogelijk. Je krijgt dan ook te maken met cliënten die een huis bezitten of elders vermogen hebben in het buitenland. Ook al blijft het Nederlands recht van toepassing, toch heb je dan te maken met een buitenlandse notaris.

Het kantoor is gevestigd in een prachtig modern pand met een zeer professionele uitstraling. De inrichting is modern en warm tegelijk. De werkplekken zijn ruim en je kan er in alle rust werken maar door de glazen wanden en open deuren heb je het gevoel dat je ook echt met elkaar samenwerkt. Even overleggen gaat hier dus heel gemakkelijk. De koffie is erg goed! Misschien gek dat ik het noem maar het zegt iets over het feit dat hier ook aandacht aan is besteed.

De notarissen hebben een flexibele en moderne instelling. Informeel en heel goed bereikbaar voor overleg. Zij zijn zuinig op hun club mensen en zorgen er dan ook voor dat de balans werk en privé hier goed is. Overwerken is hier dan ook niet bij.

Mocht je nu de ambitie hebben om in de toekomst notaris te worden dan is hier een serieuze mogelijkheid.

Op kantoor werken allemaal mensen die het leuk vinden om tussen de middag even met elkaar te lunchen en zijn op recht geïnteresseerd in elkaar. Een hecht team dat naast werken ook houdt van gezelligheid! Iemand die die sociaal is ingesteld en van teamwork houdt, past hier heel goed op kantoor.

De functie kan in 4 of 5 dagen worden ingevuld, waarbij een dag thuiswerken ook tot de mogelijkheden behoort.

Mocht je meer ins en outs willen weten over deze leuke functie, het kantoor en de mensen, neem dan contact op met Jet van Calis & Partners.

Naast deze vacature heeft Calis & Partners een vergelijkbare vacature in de regio.

Er is dus keuze, wat belangrijk is voor het nemen van een volgende stap! Mocht je je willen oriënteren op een volgende stap dan is het zeker de moeite waard om even contact op te nemen en eens te sparren over de mogelijkheden.

Jet: 06-45886840 (ook in de avonduren heel goed bereikbaar)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page