top of page

WERKGEVER

Bent u op zoek naar een kandidaat notaris,  bedrijfsjurist, klerk of notarieel medewerker? Maar u heeft te weinig tijd om dit proces zelf zorgvuldig uit te voeren dan is het doeltreffend om Calis & Partners in te schakelen.

Wij van Calis & Partners zijn hét werving en selectie kantoor voor het notariaat en juristen.

Wij hebben jarenlange ervaring in de werving en selectie waarvan de laatste 7 jaar heel specifiek voor het notariaat en juridische professionals.

  • Door deze  lange ervaring weten we precies waar we op moeten letten bij gesprekken met kandidaten en selecteren we zo de juiste kandidaat voor u. Niet alleen op inhoudelijk vlak maar ook of de persoon binnen uw organisatie past.

  • Door onze specialisatie in het notariaat hebben we binnen deze wereld inmiddels een zeer groot netwerk opgebouwd  en weten kandidaten ons te vinden als zij op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Een groot netwerk is een absolute must om aan de juiste persoon te komen.

Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Hoe  gaan wij te werk?

  • Een goede intake van de vacature is essentieel. Hierbij wordt een goed beeld geschetst van de harde en zachte criteria, door ter plaatse kennis te maken met de organisatie en het team.

  • Bij de werving zetten we vooral ons brede netwerk in en gaan we gericht op zoek naar latent zoekende kandidaten die aansluiting hebben met de positie.

  • Een persoonlijk kennismakingsgesprek met de kandidaat is zowel wervend als selecterend; we kijken of iemand echt geschikt is voor de positie en enthousiasmeren de kandidaat door middel van persoonlijke achtergrondinformatie.

  • We geven de opdrachtgever een goed inhoudelijk advies over de kandidaten die we introduceren. Zo krijgt het eerste gesprek bij de organisatie meer diepgang en is daarmee effectiever.

 

Zoekt u  tijdelijke vervanging  van een werknemer of heeft u  juist tijdelijk versterking nodig?  Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een groot netwerk van professionals die tijdelijk beschikbaar zijn.

Bent u op zoek naar een opvolger voor uw kantoor? Ook hier kunnen wij u van dienst zijn. In ons netwerk zitten een groot aantal kandidaat notarissen die de ambitie hebben om notaris te worden.

U kunt ons bereiken op +31 6 45 88 68 40 of mailen naar jet@calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page