top of page

KANDIDAAT

Van baan veranderen of starten in een nieuwe baan kost veel energie. Vaak is het denkproces al begonnen als je nog niet aan het solliciteren bent. Langzaam komt er een besef dat je vernieuwing wil, wil doorgroeien of je wil je meer ontwikkelen in een nieuwe omgeving. Of je bent net klaar met je studie en wil nu aan de slag.

Hoe pak je dat aan? Ga je af op de eerste beste vacature die je ziet en kijkt of jij in die vacature past of ga je constructief te werk en denkt na over een meerdere jaren planning. Wat wil ik nog meer bereiken, waar kan ik me nog in ontwikkelen. Het is goed om daar over na te denken. Welke werkgevers passen bij mij  en niet waar pas ik bij.

 

Calis & Partners  heeft een groot netwerk in jouw vakgebied, we praten met heel veel opdrachtgevers en kandidaten, zien de kantoren van binnen en horen de geluiden over de verschillende werkgevers.

Graag begeleiden we je om de beste keuze te maken naar een nieuwe werkgever. We luisteren naar je verhaal, je ervaringen en wat jouw ambities zijn. Wij kunnen je veel mogelijkheden aanreiken en jouw in contact brengen met diverse opdrachtgevers, waar je waarschijnlijk zelf misschien nooit aan had gedacht. Uiteraard in strikt vertrouwen!

Bel ons of schrijf je in via deze site. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Wij zijn geïnteresseerd in alle ambitieuze kandidaat notarissen, klerken, notarieel medewerkers en juristen! Of je nu net bent afgestudeerd of de stap wil nemen om notaris te worden.

BeeldmerkWIT.png
bottom of page