top of page

HBO-ers Rechten opgelet!

** Paralegal/Notarieel medewerker vastgoed**

 

Voor een bekend notariskantoor in Amsterdam is Calis & Partners op zoek naar een afgestudeerde hbo rechten student. Heb je al wat ervaring tijdens je studie opgedaan dan is dat al heel mooi meegenomen.

Het kantoor bestaat uit ongeveer 50 mensen en wordt geleid door 3 notarissen. Opvallend veel jonge mensen zijn hier werkzaam! Van zeer ervaren tot ook startend.

Het kantoor is zeer gemakkelijk bereikbaar met het ov en heeft een moderne en dynamische werkomgeving. Zowel vastgoed als ondernemingsrecht zijn de rechtsgebieden waarin wordt gewerkt.

Als je het ergens leert dan is het hier wel! Je krijgt al snel de zelfstandigheid en je (jonge) collega’s helpen je met alle vragen die je hebt.

In deze functie krijg je een zelfstandige rol waarbij je ook zelf de leveringsakten en hypotheekakten mag opstellen. Je hebt veel klantencontact en elk dossier is net weer even anders. Dus geen zeker geen automatische piloot maar scherp blijven over wat er juridisch staat!

Een geweldige functie waarin je je optimaal kan ontwikkelen. Dat je ook nog in een gezellig jong team terecht komt waar je naast werken ook nog plezier hebt is toch een mooie combinatie!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jet van Calis & Partners, specialist in werving en selectie voor het notariaat.

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Naast deze functie heeft Calis & Partners meerdere soortgelijke functies. Wil je daar meer over weten en de vergelijking maken bel dan eens op. Ook in de avonduren goed bereikbaar!

BeeldmerkWIT.png
bottom of page