top of page

Weer een interessante vacature onder de aandacht:

 

Voor Huijbregts Notarissen in Den Bosch is Calis & Partners op zoek naar een:

** Ervaren kandidaat notaris voor het vastgoed **

Een vooruitstrevend en modern kantoor! Er werken 55 medewerkers, dus een groter kantoor dan gemiddeld.  De organisatie bestaat uit (toegevoegd) notarissen, kandidaat-notarissen, paralegals, notarieel medewerkers en ondersteuners.

Wat mij bijzonder opvalt is de professionaliteit die ze uitstralen en tegelijkertijd ook de zeer plezierige omgang met elkaar! Informeel en met humor! Deuren staan open en men loopt gemakkelijk bij elkaar binnen voor overleg. Tijdens het gesprek merk ik dat hier met plezier wordt gewerkt en drive heeft! (innerlijke motivatie, niet moeten maar willen!)

Op alle drie de rechtsgebieden staat een mooie praktijk. Het kantoor heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Goede en eerlijke adviezen. Geen prijsvechter, dus juist ook dat maatwerk! Voor hun klanten organiseren ze leuke en inhoudelijke evenementen.

Het kantoor heeft een grote vastgoedpraktijk. Niet alleen het particuliere vastgoed maar ook de commerciële praktijk!

Binnen het team is er ruimte voor een ervaren kandidaat notaris met minimaal 4 jaar ervaring. Meer is ook zeker welkom. Iemand die zelfstandig zijn eigen dossiers onder zich heeft (met de nodige ondersteuners) maar zeker inhoudelijk kan sparren met kandidaat notarissen en notarissen.

Een kandidaat notaris die zijn cv goed wil opbouwen is hier aan het goede adres. Een kantoor dat haar mensen stimuleert om zich verder te ontwikkelen. (opleiding en training). Daarnaast is er geregeld literatuuroverleg.

Er wordt zeker niet alleen gewerkt. Er worden ook borrels, uitjes en barbecues georganiseerd en nodigen bij sommige evenementen ook je partner uit.

Ben jij een kandidaat notaris die zich verder inhoudelijk sterk wil ontwikkelen dan raad ik je aan om contact met mij op te nemen voor meer ins en outs over dit kantoor.

Jet:  06-45886840  (ook in de avonduren goed bereikbaar)

Jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Ben je een ervaren kandidaat notaris en toe aan een nieuwe uitdaging? Maak dan een zorgvuldige keuze. Wij kunnen je daarbij helpen aangezien we in het notariaat een enorm groot netwerk hebben met ontzettend veel interessante mogelijkheden. Gewoon eens bellen om te sparren wordt door zoveel kandidaten gedaan en werkt verhelderend.

BeeldmerkWIT.png
bottom of page