top of page

Ervaren (toegevoegd) kandidaat notaris familierecht PT of Ft in de omgeving van Leiden

Ligt jouw hart bij het Familierecht en ben je klaar voor een carrière stap? Dan heeft Calis & Partners een mooie uitdaging voor jou! Voor een middelgroot notariskantoor zijn we op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris voor de sectie Personen- en Familierecht. Samen met het team run je de praktijk en ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de afdeling. Een kartrekker en de vraagbaak.

Over de organisatie:

Het notariskantoor is een middelgroot notariskantoor in de regio Leiden. Het kantoor bestaat uit 2 notarissen, meerdere kandidaat notarissen, notarieel medewerker( 26 medewerkers) Het kantoor heeft een moderne adviespraktijk waarbij de klant centraal staat. Een gevarieerde klantenkring en er staat een mooie familierechtpraktijk.  Op kantoor heerst er een open en informele sfeer en wordt er nauw met elkaar samengewerkt. Er is ruimte om te sparren en altijd wordt er gezocht naar de meest passende juridische oplossing.

Voor deze familierechtpraktijk is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris, iemand met minimaal 6 jaar ervaring of meer. Iemand die echt inhoudelijk kennis heeft van de familierechtpraktijk!

Wat ga je doen als (toegevoegd) Kandidaat-Notaris?

Je krijgt als kandidaat-notaris een zelfstandige verantwoordelijkheid binnen de sectie Familierecht en gaat samen met het team de dossiers behandelen. Het is een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarbij de nadruk ligt op cliëntenbesprekingen, aktes nakijken en bij complexere dossiers maak je die zelf.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • zelfstandig de Familierecht dossiers beheren

  • zelfstandig besprekingen met cliënten voeren

  • Je stelt aktes op en controleert juridische stukken van de medewerkers op juistheid

  • Aansturen van de familierechtpraktijk

Het kantoor wordt geleid door twee moderne notarissen die flexibel zijn. Alles is bespreekbaar.

Een zeer klantgericht kantoor, dat heeft een hele hoge prioriteit!

De functie kan ook parttime worden ingevuld.

 

Mocht je meer willen weten over deze leuke functie in de omgeving van Leiden neem dan contact op met Jet van Calis & Partners

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

 

Naast deze functie hebben we meerdere soortgelijke functies op het familierecht, dus sowieso goed om eens te sparren en te bespreken welk soort kantoor het beste bij jou zou passen en dat je een mooie stap voorwaarts kan maken in vele opzichten

BeeldmerkWIT.png
bottom of page