top of page

Ervaren kandidaat notaris vastgoed met partnerambitie in Gelderland

Voor een notariskantoor met een gevestigde naam in Nederland is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris vastgoed met partner ambitie. Het kantoor staat in de provincie Gelderland maar werkt landelijk!

Dit is een prachtige kans voor iemand die ambities heeft en graag wil groeien, leergierig is en passie heeft voor het vak. Iemand die het geweldig vindt om zaken nog verder uit te bouwen en te groeien. Iemand die een leidende rol inneemt en het leuk vindt om ook samen te werken met advocaten in een gelijkwaardige rol.

In deze vastgoedsectie werken circa 40 gedreven juristen en ondersteuners. Jouw team bestaat uit 2 kandidaat notarissen, een secretaresse en werkstudenten. Je werkt met jouw team ook veel samen met het ondernemingsrecht team en advocaten.

De notariële vastgoedpraktijk is sterk verweven met de advocatuurlijke vastgoedpraktijk, maar ook met de praktijken van de andere secties binnen het kantoor. Deze organisatie staat namelijk voor integrale, multidisciplinaire dienstverlening aan haar cliënten. Hun cliënten benaderen hen meestal voor de begeleiding en advisering van projecten en transacties gedurende de gehele doorlooptijd. Daar komen dus meerdere juridische expertises samen. Cliënten zijn enerzijds overheden, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en andere (semi-)publieke organisaties. Anderzijds rekent dit kantoor ook (nationale en internationale) ondernemingen tot haar cliëntenbestand.

Hier werken het vastgoednotariaat en de vastgoedadvocaten in teamverband aan bijvoorbeeld:

 • de verkoop(tender) van voormalige ziekenhuisgebouwen met het oog op herontwikkeling door de koper;

 • de verwerving van een erfpachtrecht voor de nieuwbouw van een ziekenhuis;

 • de koop en ontwikkeling van gronden voor de nieuwbouw van woonzorgcentra;

 • de splitsing van een multifunctionele accommodatie voor onderwijs, sport en cultuur, maar ook een splitsing van een gebouw voor hulpdiensten en politie;

 • sale & lease back transacties voor een geheel instellingsterrein in gebruik bij een organisatie voor gehandicaptenzorg;

 • de hoofd- en ondersplitsing plus afzonderlijke leveringen van appartementsrechten in een nieuw omvangrijk woon-zorgcomplex;

 • de uitgifte van gronden en gebouwen voor nieuwbouw/uitbreiding van scholen;

 • de vestiging van een erfpacht en opstalrecht op een campus voor hoger onderwijs;

Een functie met dus heel veel afwisseling. Altijd weer interessante nieuwe projecten die je met elkaar tot een mooi einde brengt.

Als (kandidaat-)notaris Vastgoed ben je uiteraard verantwoordelijk voor:

 • het begeleiden van vastgoedtransacties

 • het opstellen en beoordelen van koopovereenkomsten, leveringsakten, vestigingsakten, enz..

 • Daarnaast vervul je ook een cruciale rol als adviseur en onderhandelaar, waarbij je – samen met de vastgoedadvocaten – betrokken bent bij diverse juridische aspecten rondom het project of de transactie

 • Daarbij kan jij een leidende rol hebben, intern en ook richting de cliënt. Afhankelijk van de (behoefte of wens van) cliënt kan die rol ook door een advocaat worden vervuld. Maar altijd zijn de (kandidaat-)notarissen en advocaten binnen kantoor gelijkwaardig ten opzichte van elkaar. Belangrijk om dit specifiek te melden want dat is bij sommige andere kantoren anders.  

Het team is hecht, Informeel en gaat op een fijne manier met elkaar om. Geen hiërarchische verhoudingen. Je merkt dat men hier passie heeft voor het vak en het leuk vindt om dit in teamverband tot een mooi eindresultaat te brengen voor hun cliënten.

Ben jij een ervaren kandidaat notaris vastgoed en heb je ervaring met bovengenoemde werkzaamheden dan is het interessant om hier eens verder met ons over te praten.

Wellicht dat je in Amsterdam werkt en al een tijdje overweegt om naar deze prachtige omgeving te verhuizen.

Naast deze vacature hebben nog meerder interessante mogelijkheden.

Kortom: Als het tijd is voor een nieuwe stap in je carrière neem dan contact met ons op. Maak gebruik van ons specifieke netwerk in het notariaat!

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantooruren)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page