top of page

Kandidaat notaris vastgoed voor de nieuwbouwprojecten in de omgeving van Amersfoort

 

Voor een bekend goed notariskantoor is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris vastgoed voor de nieuwbouwpraktijk.

Het kantoor:

Een organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Kwaliteit boven kwantiteit en dus geen prijsvechter. Degelijk en betrouwbaar. Het kantoor bestaat uit 25 mensen. Dus ook een kantoor met volume en niet zo kwetsbaar in personeel als een klein kantoor. De werk/privé balans is hier goed. Veel jonge moeders (en vaders) die hier werken en ook nog een gezin thuis hebben waar aandacht naar toe gaat. Een gemotiveerd team en je merkt dat de onderlinge sfeer erg goed is. Van jong tot wat ouder. Veel werkstudenten die ook voor een levendige sfeer zorgen. Het kantoor is full service en is op alle drie de rechtsgebieden actief (vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht). Het kantoor heeft een grote trouwe klantenkring en zijn gevestigd in een mooi pand! Het feit dat er een hele goede office manager werkt geeft aan dat de randzaken goed geregeld zijn en jij je dus inhoudelijk met het werk bezig kan houden (ik hoor vaak van kandidaten dat een office manager/kantoormanager in een organisatie ontzettend fijn is)

Functie:

Er is versterking nodig op de vastgoedpraktijk. (binnen kantoor is vastgoed de grootste praktijk) Deze praktijk bestaat uit een fijn team van ervaren mensen en een goede kandidaat notaris is welkom. Het liefst bijna of al waarnemingsbevoegd.  Tussen de 3 en 10 jaar werkervaring.

Het kantoor houdt zich veel bezig met nieuwbouwprojecten. De aankomende kandidaat notaris zal  dan ook de nieuwbouwprojecten gaan begeleiden maar is ook bekend met bestaande bouw. Je gaat de gebruikelijke notariële werkzaamheden verrichten (projectontwikkeling, transacties, splitsingen in appartementsrechten, vestiging van opstalrechten en andere zakelijke rechten)

Meedenken over het beleid van de sectie vastgoed wordt gewaardeerd en ook is het een pre als je jouw team wil aansturen. Je zal samenwerken met een ervaren klerk en een groepje van ervaren notarieel medewerkers die ook kennis van zaken hebben. Ook zal je veel kunnen sparren met een van de notarissen die zich specifiek bezighoudt met vastgoed. De vastgoed sectie zit bij elkaar op een zelfde etage in verschillende kamers en dus gaat het samenwerken heel fijn. Ook zal je af en toe te maken hebben met de andere secties van kantoor. Een zeer laagdrempelig kantoor Informeel en modern denkende notarissen.

Wil je je goed blijven ontwikkelen dan staan de notarissen heel positief tegenover opleidingen en cursussen! Ook behoort deels thuis werken tot de mogelijkheden.

 

Naast deze vacature hebben we meerdere soortgelijke functies. Elk kantoor is weer anders! (andere manier van werken, andere sfeer, andere collega’s, andere ontwikkelingsmogelijkheden, enz. )Waar kom jij het beste uit de verf?  Neem contact op voor meer informatie en de andere mogelijkheden.

 

 

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page