top of page

Ervaren kandidaat notaris ondernemingsrecht

Ervaren kandidaat notaris vastgoed

Ervaren kandidaat notaris familierecht

Als jij dit leest ben je wellicht kandidaat notaris en heb je een aantal jaren werkervaring op een  notariskantoor of misschien wel op een zuid-as kantoor. Misschien heb je de beroepsopleiding al afgerond. In de afgelopen jaren al ongelofelijk veel geleerd en werk je zelfstandig voor klanten. Je hebt een leuk team waar je in werkt en toch is er iets waardoor je niet meer helemaal op je plek zit. Soms weet je niet waar het aan ligt. Is het teveel repeterend? Wordt je nog wel uitgedaagd? Of wordt er juist teveel van je verwacht. Of past dit kantoor nog wel in de levensfase waar je nu in zit.

Als je dat gevoel al een tijdje hebt doe er dan wat aan! Als je niet in beweging komt verandert er niets.

Er zijn genoeg mooie kansen en mogelijkheden maar ook valkuilen!  Vacatureteksten zeggen lang niet alles en het is ook ontzettend moeilijk om uit een (beknopte) vacature tekst die informatie te vinden wat bij je past. In een vacature tekst lees je ook alleen de leuke kant, maar ken je de achtergrond van een kantoor vaak niet.

Calis & Partners is gespecialiseerd in de werving en selectie heel specifiek voor het notariaat. Doordat wij ons al jaren richten op het notariaat hebben we de kennis over de verschillende kantoren en een heleboel interessante mogelijkheden. De mogelijkheden variëren van functies bij zuid-as kantoren, middelgrote en kleine kantoren, de echte stadskantoren en de boetiekkantoren. In Amsterdam en omgeving,  maar ook in de gehele Randstad inclusief Flevoland.

Door in gesprek te gaan met een kantoor kom je er achter of jou dat aanspreekt. De mensen, de cultuur, enz. Dat goede gevoel moet je hebben. Vergelijk de gesprekken die je hebt en zo maak je een afweging waar jij je zowel met je gevoel als rationeel het beste bij voelt. Je hebt geen tijd om bij elk kantoor langs te gaan. (daarbij ken je niet de ins en outs). Maak gebruik van ons enorme netwerk in het notariaat. Wij spreken dagelijks met notarissen en kandidaat notarissen en kennen juist ook die achtergrond. Calis & Partners gaat met je in gesprek en filtert de kantoren waarvan we denken dat het goed past. Jij houdt de regie maar je gebruikt ons jarenlange opgebouwde netwerk in het notariaat.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Pak het dan goed aan en ga met ons in gesprek. Ook al ben je misschien nu nog niet echt op zoek naar een nieuwe uitdaging, wel goed om elkaar vast te leren kennen. Tijdens het gesprek horen we wat jouw ambities zijn, in welke omgeving jij het beste functioneert, waar je je nog verder in wil ontwikkelen en hoe jij de toekomst ziet. Samen sparren en we maken een selectie van kantoren die echt interessant voor je zijn en waar het de moeite is om er te gaan praten. Niet allen op een mooie vacature tekst afgaan. Wat is de achtergrond van een ontstane vacature?

Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar.

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Vacatures in Amsterdam:

Kandidaat notaris ondernemingsrecht 8* (zuid-as, stadskantoor/boetiekkantoor)

Kandidaat notaris familierecht 5*

Kandidaat notaris vastgoed 4*

Paralegal ondernemingsrecht 4*

Klerk vastgoed 3*

Klerk familierecht 5*

Notarieel secretaresse 9*

Diverse kantoren die een opvolger notaris zoeken

Naast Amsterdam en omgeving heeft Calis & Partners in de gehele Randstad diverse mogelijkheden.

Den Haag, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Amersfoort, ’t Gooi, Flevoland

BeeldmerkWIT.png
bottom of page