top of page

(PT) Kandidaat notaris ondernemingsrecht in ‘t Gooi

Voor een van onze opdrachtgevers in ’t Gooi is Calis en Partners op zoek naar een kandidaat notaris ondernemingsrecht.

Een kantoor wat bijna 15 jaar bestaat en wat opgericht is door notarissen die hun ervaring elders hebben opgedaan.

Het kantoor is fullservice: familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht.

Dit kantoor heeft een bekende naam in ’t Gooi en werken met veel vaste klanten. Niet alleen voor hun familierecht en vastgoed komen ze elke keer weer terug bij dit kantoor maar ook voor hun ondernemingsrechtelijke zaken. Een vertrouwd - en deskundig adres!

Op kantoor hangt een zeer prettige sfeer. Collega’s die fijn met elkaar samen werken en plezier hebben in hun vak. Een kantoor met jonge mensen met kinderen en dus begrijpen ook dat er meer is dan alleen maar werken. Flexibiliteit hoort daar dan ook bij. Dat maakt dat het verloop erg laag is.

Voor de afdeling ondernemingsrecht zijn we op zoek naar een kandidaat notaris die ervaring heeft. Dat kan iemand zijn afkomstig van een middelgroot of klein kantoor, maar ook een kandidaat die bijvoorbeeld nu werkzaam is op de zuid-as en een tandje minder heftig wil is. Soms past dat net in de levensfase waar je in zit. Er staat een mooie praktijk en je kan met de ondersteuning die er al jaren werkt je eigen winkel draaien waarbij je veel zelfstandig krijgt maar vooral de flexibiliteit. Ook sparren met collega’s wordt hier veel gedaan.

De vacature kan 3, 4 of 5 dagen worden ingevuld. Wat jij prettig vindt en aankan.

Naast deze vacature hebben we meerdere soortgelijke functies, maar dan weer bij andere kantoren ook in het ’t Gooi en omstreken. Calis & Partners is voorstander van vergelijken. Je goed oriënteren en niet blindstaren op een mogelijkheid. Een belangrijke beslissing neem je niet zomaar.  Wij kunnen je de verschillen tussen de kantoren aangeven die je in een sollicitatiegesprek er niet meteen uit zou halen.

Neem contact op met Jet van Calis & Partners voor de ins en out van het kantoor en ook om de andere mogelijkheden te bespreken.

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page