top of page

Kandidaat notaris ondernemingsrecht in Amsterdam (Junior, medior en senior)

 

Voor een 8-tal grote juridische kantoren op de zuid-as is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris corporate.

Geen kantoor en geen team is hetzelfde al lijkt het natuurlijk van buitenaf enorm op elkaar. Er zitten wel degelijk verschillen in cultuur, grootte, veel/weinig internationale klanten, Angelsaksisch geleide kantoren of een kantoor dat vanuit Nederland wordt bestuurd. Maar niet te onderschatten is de rol van de notaris. De manier hoe hij/zij werkt, de betrokkenheid, de benaderbaarheid, de mate van zelfstandigheid maar ook de begeleiding die je krijgt.

Wil je eens sparren over de verschillen tussen de kantoren en de mogelijkheden die er voor je zijn?

Als je een overstap overweegt doe het dan zorgvuldig en verdiep je in de verschillen!

 

Een vacature uitgelicht:

Sr. kandidaat notaris M&A Praktijk

Voor een wereldwijd opererend advocaten- en notarissenkantoor met vestigingen in 35 landen is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris. (vanaf 8 jaar)

Het kantoor heeft een internationaal karakter en heeft 2 vestigingen in Nederland.

Het kantoor zich richt op alle commerciële praktijkgebieden die relevant zijn voor (inter)nationaal opererende cliënten en daarnaast op specifieke diensten die lokaal relevant zijn.

De notariële praktijk  van deze organisatie met nadruk op ondernemingsrecht, (commercieel) vastgoed en financieringen is een praktijk die specifiek voor Nederland van zeer groot belang is en al sinds jaar-en-dag een vast onderdeel van hun dienstverlening aan cliënten.

Het notariaat is zeer goed ingebed in de lokale markt en staat bovendien, via hun netwerk, in nauwe verbinding met andere disciplines en internationale transacties, cliënten en collega’s. Bovendien is de groei van kantoor in Nederland (waaronder het notariaat) een belangrijk onderdeel van strategie van kantoor.

Het notariaat in Amsterdam wordt geleid door twee jonge notarissen die het notariaat de komende jaren flink willen laten groeien.  Een notaris corporate en een notaris Real Estate.

Op de corporatie praktijk werkt de notaris met een team van 11 professionals. 6 kandidaat notarissen (van senior tot startende kandidaat notarissen), 3 paralegals en 2 zeer ervaren fulltime ondersteuners. Een hechte club! Niet te groot en niet te klein. Er is goede mogelijkheid om met elkaar te overleggen en ook als je in stilte wil werken kan dat ook. Een erg mooi ingericht kantoor waar m.b.t. werkplekken erg goed over na is gedacht! Een gezellige lunchtafel waar iedereen een broodje eet. (alles door elkaar! dus geen groep kandidaat notarissen en een groep ondersteuners)

De notaris op corporate richt zich met zijn team op de verdere uitbouw en versterking van de notariële ondernemingsrechtpraktijk, als integraal onderdeel van de Nederlandse en wereldwijde Corporate/M&A praktijk. Naast (duurzame) energie zijn belangrijke sectoren van aandacht technology, media & telecoms and life sciences.

Deze notaris is ambitieus, heeft een een brede juridische interesse en specialisatie, heeft een collegiale en laagdrempelige instelling. Iemand die ook oog heeft voor de mens achter de collega en een goede work life balance belangrijk vindt. Dit draagt hij ook uit in zijn team.

Er wordt gezocht naar een senior kandidaat notaris . Je werkt aan uitdagende vraagstukken binnen de corporate M&A Praktijk en werkt nauw samen met je collega’s, advocaten en internationale collega’s. Ook zal je een aansturende en coördinerende rol hebben in het team.

 

Dit is een van de vacatures. Mocht je dit aanspreken maar wil ook graag weten welke vacatures nog meer interessant voor je zijn, neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners, werving en selectie voor het notariaat.

Jet: 06-45886840 (Ook in de avonduren goed bereikbaar)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page