top of page

Ervaren notaris klerk/jurist/medewerker in de zuidelijke omgeving van Utrecht

Voor een opvallend leuk kantoor in de zuidelijke omgeving van Utrecht is Calis & Partners op zoek naar een ervaren notarisklerk/medewerker.

De kartrekker voor het vastgoed!

Het kantoor is middelgroot (zo’n 20 mensen) en is zeer actief op alle drie de rechtspraktijken. Er werken meerdere notarissen  (iedere notaris heeft zo zijn eigen rechtsgebied). De kandidaat notarissen en notarieel medewerkers werken op een hele fijne manier samen en onderling overleg is vanzelfsprekend.

Een mooi ruim opgezet kantoor waar zaken goed geregeld zijn. Een nette en heel verzorgde uitstraling en geen rondslingerende dossiers. Een lunchkamer waar tussen de middag met elkaar wordt geluncht. Ook in de pauze is even wandelen of een boodschap doen zeer goed mogelijk.

Het kantoor heeft een hele verscheidenheid aan cliënten. Vermogende mensen maar ook mensen die met standaard werk bij dit kantoor komen, boeren (agrarisch recht) en ondernemers (ook zelfs uit het buitenland. Dat maakt het werk ook zo veelzijdig!

Op de afdeling vastgoed zit een mooi hecht team. Voor dit team is men op zoek naar een ervaren klerk/medewerker/jurist die de kar trekt, het overzicht heeft over het werk, de deadlines in de gaten houdt, de verdeling van het werk maar zeker ook de vraagbaak voor de medewerkers. Je werkt graag als meewerkend voorman aan de diverse dossiers.

Het kantoor is geen prijsvechter en heeft daar bewust voor gekozen. De balans tussen privé en werk is hier dus wel degelijk goed.

Voor meer informatie over de mensen, de sfeer, de werkzaamheden en de ins en outs kun je contact opnemen met Jet van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoor uren)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Naast deze vacature hebben we nog veel meer mogelijkheden in deze regio die wellicht interessant voor je zijn. (dit is er maar een van de vele opties). Mocht je overwegen om toch eens verder te kijken neem dan contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden met elkaar kunnen vergelijken en te bekijken wat voor jou nu juist interessant is.

BeeldmerkWIT.png
bottom of page