top of page

Notarieel medewerker/klerk familierecht in de provincie Utrecht (stad en er buiten)

Voor een aantal notariskantoren in de provincie Utrecht is Calis & Partners op zoek naar een notarieel medewerker voor het familierecht.

Heb jij ervaring met het maken van notariële akten, vind je het leuk om veelvuldig contact te hebben met je cliënten, wil je je graag verder ontwikkelen en misschien ook zelf af en toe een bespreking doen? Ben je heel ervaren of wil je nog meer ervaring opdoen?

Neem dan eens contact op met Calis & Partners, werving en selectie voor het notariaat.

Om een weloverwogen beslissing te kunnen maken is het belangrijk dat je voor je zelf eerst afvraagt wat voor jou belangrijk is en waar jij je prettig bij voelt. Als je dat helder hebt is het goed om te bekijken welke kantoren daarbij passen.

Van de buitenkant is het lastig om te bepalen of een kantoor interessant voor je is. Standaard teksten waar je niet heel veel uit kunt opmaken. In de afgelopen 9 jaar heb ik wel gezien dat er veel verschillen zijn tussen notariskantoren. Ik kan je daar veel over vertellen en het hangt van veel factoren af. Ook kennen we de achtergrondverhalen van notariskantoren van kandidaat notarissen en notarieel medewerkers die er werken of hebben gewerkt. (referenties)

Meerdere vacatures:

  • In deze rol ben je de ervaren rechterhand van een van de notarissen op het familierecht. Deze notaris heeft een mooie familierechtpraktijk met veel vaste families! Je krijgt van deze notaris heel veel vrijheid en zelfstandigheid en ook je eigen dossiers. Je draait als het ware met z’n tweeën samen “de winkel“ en hebt aan een woord genoeg. Wel ben je en voel je je onderdeel van de gehele organisatie en is de werksfeer erg prettig. (meerdere notarissen) Mensen werken hier dan ook lang en dat geeft wel aan dat het prettig werken is. De bereikbaarheid is goed, ook met de auto.

  • Een andere vacature is bij een kantoor waar je het familierecht team ondersteunt. Dat wil zeggen een notaris en twee kandidaat notarissen. Hier mag je akten opmaken maar als je dat nog niet zelfstandig kan wordt je hier goed in begeleidt. De werkzaamheden bestaan uit het aanmaken van dossiers, agendabeheer, veel contact met cliënten, het uitwerken en versturen van stukken. Alles komt voorbij: testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, schenkingen, verklaring van erfrecht,  afwikkeling van boedels, enz.

  • We hebben nog meerdere soortgelijke vacatures, waarbij ook de afwikkeling van boedels een onderdeel is.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging maak dan gebruik van ons jarenlange netwerk in het notariaat. We geven je de verschillende mogelijkheden aan waarbij we uitgaan van jouw wensen en eisen en kunnen dan goed inschatten wat bij je past en ook behoeden voor wat niet zo goed past.

Jet Calis: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page