top of page

Ambitieuze kandidaat notaris met ervaring  op ondernemingsrecht en of vastgoed die graag zou willen doorgroeien naar (toegevoegd) notaris in de omgeving van Breda.

(Dit kantoor heeft de beste papieren om door te groeien naar notaris in een maatschapsverband!)

 

Belangrijkste kenmerken van het kantoor:

  • Zeer collegiaal team! Informeel en veel kennis en kunde in huis.

  • Ook als notaris is 4 dagen werken goed mogelijk! Flexibel!

  • Kantoor met drie prachtig ontwikkelde rechtspraktijken (groot netwerk)

  • Uitdagend werk!

 

Voor een notariskantoor in de omgeving van Breda is Calis & Partners op zoek naar een toegevoegd notaris of notaris.

Het kantoor heeft een bekende naam in de provincie en heeft drie goedlopende praktijken: vastgoed, ondernemingsrecht en familierecht. Op elke praktijk werkt een ervaren notaris met kandidaat notarissen en ondersteuning.  Een bijzonder leuke club bij elkaar van jong tot ouder. Van zeer ervaren tot starter.

Het kantoor is ruim opgezet en heeft een warme zakelijke uitstraling. Het team is informeel. Werkt heel goed met elkaar samen en leert van elkaar. Veel overleg om tot een goed eindresultaat te komen.

Het kantoor doet geregeld leuke dingen met elkaar. De instelling van de notarissen is een fijne werkomgeving blijven creëren waar men zich goed kan ontwikkelen en waarbij er echt een team gevoel is. Geen eilandjes, maar samen!

Het kantoor is op zoek naar een ervaren kandidaat notaris die toe is aan de volgende stap naar toegevoegd notaris en wellicht ook notaris. Die ruimte is er dus ook een strategische mooie keuze als je wat in je mars hebt!

 

Je zal je op kantoor veel bezighouden met ondernemingsrecht en vastgoed. Mocht je in plaats van vastgoed meer met familierecht hebben dan is dat ook zeer goed mogelijk.

Het kantoor heeft ook een grote klantenkring op het gebied van het ondernemingsrecht. Al jaren komt men naar dit kantoor. Toch valt er ook nog genoeg markt te veroveren.

Op het vlak van het ondernemingsrecht zal je je bezighouden met ondernemingen. Je richt bv’s op , adviseert in de rechtsvorm, wijzigt statuten, regelt de aandelenoverdrachten en je houdt je bezig met fusies en splitsingen, geeft advies over bedrijfsopvolging enz. Je werkt voor middelgrote ondernemingen.

Mocht je ook een passie hebben voor het vastgoed dan zit je hier ook goed. Een bloeiende vastgoed praktijk, niet alleen bestaande bouw maar ook nieuwbouw. Een notaris met een heel groot netwerk.

Het kantoor heeft veel juridische professionals in huis. Sparren met elkaar kan hier zeer goed. Open deuren en een informele manier van communiceren.

Kort gezegd: Een hele interessante club voor ambitieuze mensen die meer in hun mars hebben dan kandidaat notaris.

Kernwoorden: Ambitieus, kwaliteit, goede balans werk en privé maar ook een fijn team waar je instapt, hèt kantoor om door te groeien naar notaris!

Mocht je meer willen weten over dit kantoor, dan kunnen we je er nog veel meer over vertellen.  Neem contact op of mail. Dit kan uiteraard buiten werktijd maar ook in het weekend.

Jet: 06-45886840

Jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page