top of page

Kandidaat notaris (commercieel) vastgoed voor een boutique kantoor in Amsterdam (met minimaal 4 jaar werkervaring op een zuid-as kantoor)

Voor een boutique notariskantoor gespecialiseerd in (internationaal) commercieel vastgoed en (internationaal) ondernemingsrecht is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris met minimaal 4 jaar ervaring op vastgoed bij voorkeur opgeleid en werkzaam op een zuid-as kantoor.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waar je flexibel kan werken en waarbij je een bijzonder goede werksfeer belangrijk vindt? Korte communicatielijnen en rechtstreeks contact met ondernemers en investeerders.

Het kantoor bestaat ruim 10 jaar en is opgericht door mensen die ook zijn opgeleid op de zuid-as maar die na zoveel jaar het toch anders wilde doen. En dat is ze gelukt! Een zeer succesvolle organisatie met cliënten vergelijkbaar met zuid-as kantoren. Er staat een prachtige vastgoedpraktijk! Een zeer groot netwerk ( geen particulier vastgoed). Een prachtig stijlvol kantoor met een warme informele werksfeer.

Wil je hier meer over weten dan kan ik je er veel meer over vertellen.

Naast deze opdracht hebben we nog meer vergelijkbare interessante mogelijkheden maar ook net weer anders. Schroom niet om even te bellen. (Ook al ben je er nu misschien nog niet aan toe, wel interessant om voor de toekomst eens telefonisch kennis te maken)

Jet: 06-45886840 (ook in de avonduren)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page