top of page

Ervaren kandidaat notaris vastgoed in Amsterdam

Voor een vernieuwend notariskantoor in Amsterdam  is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris vastgoed.

Het kantoor is in 2013 opgericht door ervaren kandidaten die hun vak geleerd hebben op een aantal zuid-as kantoren en die het net even wat anders wilden doen. Inmiddels bestaat het kantoor uit vier partners en dertig medewerkers, gevestigd in Amsterdam-Zuid.

Een club waar op hoog niveau advies wordt gegeven op het gebied van ondernemingsrecht, onroerend goed en ook familierecht.

Het kantoor staat zeer hoog aangeschreven. Hiermee trekt het kantoor medewerkers aan die ook willen werken op een heel hoog serviceniveau en gaan voor kwaliteit. (ook cv technisch)

Het kantoor is juridisch adviseur en notaris van de ondernemende cliënt: de entrepreneur, de DGA, het familiebedrijf, de investeerder, de aandeelhouder of andere stakeholders. Het kantoor heeft een omvangrijk netwerk en ze werken graag samen met vooraanstaande advocaten- accountants- en belastingadvieskantoren.

Op de afdeling onroerend goed (commercieel vastgoed en particulier vastgoed) is er behoefte aan een sterke kandidaat notaris. De twee zeer ervaren notarissen op vastgoed hebben een ongelofelijk groot netwerk in Amsterdam en omgeving. Er werken daar ook 5 kandidaat notarissen en de benodigde ondersteuning. Hier werken geeft je een enorme goede basis in je carrière. Hier verstaat men het vak.

Voor zowel voor het particuliere vastgoed als op het commerciële vastgoed is versterking nodig. (2 aparte vacatures)

Een kandidaat notaris met ervaring vanaf 4 jaar is zeer welkom.

Je komt in een leuk ambitieus team waar je enerzijds zelfstandig maar ook met elkaar in een team samenwerkt. Er wordt veel overlegd met elkaar en je leercurve gaat hier omhoog. Naast uitdagend werk is hier ook tijd voor wat grappen en grollen. (Leuke jonge mensen)

Klinkt je dit goed in de oren en zou je er meer over willen weten? Neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners

jet@calisenpartners.com

06-45886840 (Ook buiten kantoortijden of in het weekend bereikbaar)

BeeldmerkWIT.png
bottom of page