top of page

Ervaren familierecht klerk/ notarieel medewerker in Amsterdam

Voor een bekend Amsterdams notariskantoor met klanten in Amsterdam en er buiten is Calis & Partners op zoek naar een ervaren notarieel medewerker/klerk familierecht.

Het kantoor staat op het lijstje van de zeer goed aangeschreven kantoren. (top 10). Een betrouwbaar kantoor met een hele goede naam.

Het wordt geleid door twee notarissen. Het kantoor telt in totaal 25 mensen. Een mooi opgebouwde samenstelling van hele ervaren kandidaat notarissen, klerken en notarieel medewerkers.

Op alle drie de rechtsgebieden hebben ze een florerende praktijk. Vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht.

In geen geval een akten fabriek. Kwaliteit gaat boven alles.

Dat merk je ook aan de enorme kennis die er in huis is. Dit trekt vanzelfsprekend ook weer mensen aan die graag inhoudelijk goed willen zijn in hun vak.

Op de sectie familierecht is plaats voor een ervaren familierechtklerk/ notarieel medewerker. Dat je ervaring in het familierecht moet hebben is hier van toepassing.

Naast een van de notarissen werken er ook twee zeer, zeer ervaren kandidaat notarissen op familierecht (EPN, Novex). Met deze twee kandidaten zal je heel veel samenwerken naast de andere ondersteuners.

Het kantoor doet zeker niet alleen aan standaard familierecht. Juist komen ook de ingewikkelde zaken aan bod. Vermogen particulieren of investeerders die het belangrijk vinden dat het goed geregeld is ook m.b.t. estate planning. Grote nalatenschappen worden hier afgewikkeld.

Nadat de kandidaat notaris een bespreking heeft gehad met de cliënt, zal je samen bespreken hoe je het aanpakt. De afwikkeling regel je dan van A tot Z. Uiteraard is het sparren met deze leuke kandidaat notarissen altijd mogelijk. Veel contact met de cliënt en zelfstandig de akten maken. Ook de afwikkeling van omvangrijke boedels komen bij dit kantoor aan de orde. Heel leerzaam om met bekwame collega’s samen te werken.

Het kantoor straalt klasse uit!  Mooi ingericht en de werksfeer onderling is erg prettig.

Parkeren met de auto is geen probleem. Ook met ov is het kantoor goed bereikbaar.

De functie kan in 4 of 5 dagen worden uitgeoefend.

Mocht je meer over deze functie en het kantoor willen weten, neem dan contact met ons op. Naast deze vacature hebben we een aantal andere mogelijkheden die wellicht ook interessant voor je kunnen zijn.

Jet@calisenpartners.com

Jet: 06-45886840 ( ook buiten kantoortijden!)

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page