top of page

Kandidaat-notaris Corporate/M&A  in Amsterdam

Voor een van onze opdrachtgevers is Calis & Partners op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste kandidaat notaris. 

Voor de nationale en internationale cliënten is dit kantoor méér dan de notaris alleen. Met de kennis en ervaring bieden zij hun cliënten een klankbord en sparringpartner. Voor jou als nieuwe kandidaat-notaris Corporate/M&A liggen er dan ook voldoende uitdagingen. Je komt in een team te werken met een brede corporate/ M&A focus. Zo werk je, al dan niet samen met bevriende adviseurs, aan transacties in alle soorten en maten; als partij-adviseur of juist als onafhankelijke notaris. Het gehele spectrum van een transactie komt aan bod, van due diligence tot closing. Daarnaast houdt het team zich bezig met (her)structureringen: het opzetten van (internationale) structuren, joint ventures, (grensoverschrijdende) fusies en overnames, juridische splitsingen en ook veel governance vraagstukken. 

Dit kantoor is een kantoor met een gezonde, moderne en realistische ambitie. De dienstverlening met focus op de advies- & transactiepraktijk is mogelijk dankzij de persoonlijke specialismen van ervaren professionals. Mensen staan hier centraal; zowel cliënten als medewerkers. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. 

 De ondernemingsrechtsectie van het kantoor bestaat uit 25 professionals en ondersteuners. Zij werken regelmatig intensief samen met de collega’s uit de andere teams en praktijkgroepen. Het betreft een functie waarin je snel leert zelfstandig te werken en initiatief te nemen richting cliënten, collega’s en kantoor. 

Voor de uitbreiding van het team is het kantoor op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste kandidaat notaris.

 Wat ga je doen:

Je werkzaamheden zijn van due dilligence tot closing. Herstructureringen, joint ventures, fusies en overnames, splitsingen en veel governance vraagstukken. Zie hierboven genoemd.

Wat wordt er gevraagd:

 • Jij hebt een afgeronde studie notarieel recht

 • 3-5 jaar relevante werkervaring

 • Je hebt de ambitie om verder opgeleid te worden en te groeien in de transactie- en structureringspraktijk

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift) 

 • Resultaatgericht

 • Je bent praktisch ingesteld en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

 • Een teamspeler

 • Initiatiefrijk

 • Je wordt blij van een no-nonsens cultuur

Wat wordt er geboden:

 • Een uitdagende (internationale) ondernemingsrechtpraktijk

 • Een gemotiveerd team van professionals die elkaar stimuleren om kennis en kwaliteit te bevorderen (o.a. door periodiek literatuuroverleg en interne en externe kennisbijeenkomsten). 

 • Jouw hulp bij het ontwikkelen van jouw leiderschaps-skills door actieve mentoring en coaching. 

 • Bij dit kantoor kom je in een uitdagende praktijk. Een leuk team waar veel kennis zit en waar je ongelofelijk veel kan leren. Het team zal je hierin volledig ondersteunen.

Mocht je inhoudelijk meer willen weten, neem dan contact op met Jet Calis: jet@calisenpartners.com of 06-458868. (Ook buiten kantoortijden goed bereikbaar)

 

Ben je van plan om een overstap te maken naar een ander kantoor of ben je na je studie op zoek naar je eerste baan,  dan is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Belangrijke vragen zijn dan: Wat zijn mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden. In wat voor een team wil ik werken. Welke cultuur spreekt mij aan. Hoe groot is het kantoor. Wat zijn mijn ontwikkelingsmogelijkheden en wat zijn mijn doorgroeimogelijkheden, enz.

Allemaal vragen die belangrijk zijn om de juiste keuze te maken. Ik raad aan om gesprekken te hebben bij meerdere kantoren. Tijdens een gesprek met Calis & Partners kunnen we bespreken wat jouw wensen en eisen zijn. Omdat we een zeer groot netwerk hebben van notariskantoren kunnen we je adviseren welk kantoor wel en welke niet bij je past. Zo kom je bij kantoren, waarvan je niet weet dat er een interessante mogelijkheid voor je is. Wij kennen de verschillen tussen de kantoren. Niet alleen via de notaris maar juist ook van de mensen die er werken

Bel gewoon eens vrijblijvend op voor meer informatie.

Jet Calis 06 45 88 68 40

 

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page