KANDIDAAT NOTARIS COMMERCIEEL VASTGOED IN AMSTERDAM

 

Voor een jonge, dynamische organisatie van advocaten, fiscalisten, notarissen en stategy consultants zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat notaris voor het commercieel vastgoed.

Het kantoor is gevestigd op een hippe locatie vlakbij de zuid-as maar waar je goed met je auto kan parkeren! Mooi ruim en modern opgezet en er hangt een goede dynamiek.

Het kantoor is opgezet door mensen die jarenlange ervaring opgedaan hebben bij de grote (internationale) kantoren en hebben zich gebundeld. Een gigantisch netwerk bij elkaar.

Het kantoor zit nu op 20 man maar verwacht aan het eind van het jaar te zijn verdubbeld.

Het kantoor groeit en zoekt een ervaren kandidaat notaris die de commerciële vastgoedpraktijk verder wil uitbouwen. Door het enorme netwerk wat deze drie oprichters hebben is het werk niet aan te slepen. Zo ook voor het vastgoed.

Hun klanten variëren van internationale bedrijven tot nationale bedrijven, investeerders, ondernemende bedrijven en vermogende particulieren. Hun aanpak is klantgericht, dynamisch en pragmatisch, waarbij ze strategische en hoogwaardige juridische dienstverlening combineren met een hands-on mentaliteit. Dit houdt in dat ze met elkaar, zowel onderling als met cliënt/relatie, snel tot de juridische kern van de uitdaging komen om daarna de mouwen op te stropen en de klus te klaren. Hierin verschillen zij van de traditionele advocaten- en notariskantoren.

Vanuit de behoefte van hun cliënten biedt dit kantoor een totaaloplossing; een one-stop-shop voor strategie management en consulting, financiële dienstverlening, fiscale advisering, advocatuur en notariaat. Het juridische-, fiscale-, strategische- en financiële aspect wordt ingevuld door de collega’s van de andere afdelingen – waarmee ze korte lijnen hebben om snel te kunnen schakelen wanneer dit past binnen de uitdagingen van de cliënt.

Voor de vastgoedpraktijk  is Calis & Partners opzoek naar op een ervaren kandidaat notaris met aantoonbare affiniteit met de vastgoedpraktijk (minimaal 6 jaar werkervaring) die enthousiast wordt van het laten groeien en excelleren van de business en die van hun cliënten en relaties.

Iemand die gedreven wordt door ambitie, die karaktervol en authentiek is, maar bovenal mensgericht is in de aanpak.

Als ervaren kandidaat notaris (commercieel) vastgoed ben je in staat alle voorkomende notariële vastgoeddossiers zelfstandig te beoordelen en te behandelen, denk je in oplossingen en weet je door een optimale samenwerking met de cliënt en je collega’s een optimaal resultaat voor de cliënt te bereiken. Je blinkt uit op analytisch vlak en hebt ruime ervaring binnen de notariële vastgoedpraktijk. Je gaat gestructureerd te werk en weet je collega’s op de juiste wijze in te zetten en te begeleiden.

Ben jij een enthousiaste persoon die deze rol buitengewoon weet in te vullen door ondernemender te zijn dan het doorsnee gemiddelde, simpelweg omdat je ook buiten de gebaande paden durft te denken en doen? Geen politiek of regels van bovenaf hebben? Maar zelf ondernemen en de mouwen opstropen!

Als ervaren kandidaat notaris vastgoed draag je de verantwoordelijkheid op het gebied van (commercieel) vastgoed binnen het kantoor. Je bent verantwoordelijk voor het neerzetten en de uitvoering van de vastgoedpraktijk. Daarnaast heb je een actieve rol in het verder opbouwen van de notariële praktijk binnen het kantoor en de samenwerking met andere disciplines.

Wat is jouw achtergrond:

 • Je hebt een afgeronde universitaire notariële opleiding (Bachelor en Master);

 • Je hebt de opleiding tot kandidaat notaris met succes afgerond;

 • Je hebt relevante werkervaring in de notariële praktijk (minimaal 6 jaar of meer);

 • Je blinkt uit in analytische vaardigheden;

 • Je hebt affiniteit met het doorgronden van business;

 • Je bent van nature een netwerker (zowel intern als extern weet jij de connectie te maken);

 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal perfect.

 

Persoonlijkheid:

 • Je hebt de skills van een jurist/adviseur en de persoonlijkheid van een manager;

 • Je bent in staat om je te verplaatsen in de schoenen van de cliënt;

 • Je bent (commercieel) gedreven, oplossingsgericht en leergierig;

 • Je bent een gedegen en prettige gesprek partner;

 • Je bent gestructureerd en analytisch sterk;

 • Je weet de juiste prioriteiten te stellen en kunt overtuigen;

 • Je bent zelfstandig maar ook een teamplayer;

 • Je bent in staat helder en duidelijk te communiceren met cliënten;

 • Je hebt humor, bent optimistisch en houdt van pionieren.

 

Waarom juist deze organisatie:

Omdat het kantoor inhoudelijk op het hoogste niveau hun cliënten bedient. Niet op de traditionele manier maar net anders. Een club dat groeit en groeit, er heel veel kennis in huis is, een mega groot netwerk heeft en waar heel veel mooie kansen liggen. Geen politiek en een erg leuk team die stuk voor stuk ambitieus zijn en ook veel plezier met elkaar en in hun werk hebben. Een ondernemende omgeving met ruimte om persoonlijk en professioneel te blijven groeien.

Je krijgt hier de mogelijkheid om je eigen business ideeën uit te werken en je wordt hierin ondersteund en aangemoedigd. Een snelgroeiende organisatie waarin je jouw ambities waar kunt maken. Een vast dienstverband.

 

Zou je meer over het kantoor, team en werkzaamheden willen weten, neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners.

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

06-45886840 (ook in de avonduren)

BeeldmerkWIT.png