top of page

Ervaren klerk/notarieel medewerker ondernemingsrecht

Voor een goedlopend kantoor gelegen tussen Hoofddorp en Sassenheim  is Calis & Partners op zoek naar een ervaren klerk ondernemingsrecht.

Het kantoor heeft een goede naam en bestaat op dit moment uit 18 personen. Er werken meerdere kandidaat notarissen en klerken en er is veel kennis in huis.

Het kantoor is full service, niet alleen een goedlopende vastgoed- en familierechtpraktijk, maar ook een bloeiende ondernemingsrechtpraktijk. Van complexe zaken tot de meer standaard zaken.

Als klerk kun je je hier fantastisch verder ontwikkelen, Juist het samen bespreken van vraagstukken en de begeleiding door de ervaren kandidaat notarissen maakt het dat je elke dag weer leert en je een zelfstandig dossierbehandelaar wordt of al bent.

Een gezellig team wat tijdens lunchpauze echt even de tijd neemt om te ontspannen. Een mooie mix tussen mannen en vrouwen, dat is zeker goed voor de sfeer! Het kantoor is zowel met het ov als de auto is heel goed bereikbaar.

De werkzaamheden hebben betrekking op het vennootschapsrecht:

Het behandelen van een dossier van A tot Z, dit wil zeggen: aanmaken dossier, opmaken akte(n), voeren van correspondentie en voeren van telefonisch overleg met cliënten en derden, dossier gereed maken voor passeren, afwerken van het dossier en (digitaal) archiveren.

Bij het zelfstandig opmaken van akten krijg je een goede begeleiding mocht je dat prettig vinden.

De functie is fulltime, maar parttime is zeker bespreekbaar.

Mocht je op dit moment niet goed uit de verf komen bij je huidige werkgever of om een andere reden dan is deze vacature wellicht interessant voor je.

In deze tijd is het belangrijk om bij een volgende stap een weloverwogen besluit te nemen. Er staan veel vacatures uit bij kantoren. Daarmee ook een valkuil, want hoe weet je nu wat de verschillen zijn? Laat Calis & Partners je helpen. Gebruik de expertise. Het kost je niets. Calis & Partners heeft door de specialisatie in het notariaat heeft veel verschillende mogelijkheden. Door deze specialisatie heel specifiek voor het notariaat kennen we de kantoren goed. Ook de achtergrondverhalen van mensen zijn belangrijk voor een goede beeldvorming.  We kunnen je de verschillen tussen de kantoren uitleggen en bekijken welk kantoor het beste bij je past. Calis & Partners werkt anders dan de meeste recruiters. Wij zullen nooit een cv naar elk notariskantoor toesturen. Wij gaan hier heel zorgvuldig mee om en samen met jou trechteren we welke kantoren er overblijven die het beste bij jou passen. Hiermee voorkom je teleurstelling dat een kantoor toch niet bij je past.

Je kunt contact opnemen met Jet van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840 ( ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Calis & Partners werkt niet alleen voor de opdrachtgevers kant, maar ook voor de kandidaat die een nieuw avontuur opzoekt. Wij praten je geen functie aan. Integendeel. Wij reiken je geselecteerde mogelijkheden aan nadat we een heel zorgvuldig beeld van je hebben gekregen. Hierbij kijken we uiteraard naar de werkzaamheden die verricht moeten worden en de verantwoordelijkheden die hier gepaard mee gaan. Maar er zijn zoveel andere belangrijke elementen waar naar moet worden gekeken. Om er maar een paar te noemen:

•             Cultuur: De cultuur moet je passen. Wij zijn inmiddels bij zoveel notariskantoren geweest en hebben daar uitvoerig gesproken, maar ook de gesprekken die wij dagelijks voeren met kandidaten die een volgende stap willen nemen. Zij vertellen ook hoe het op een kantoor is. Ook deze gegevens nemen we mee. Juist die achtergrondverhalen zijn belangrijk. Dit zijn soms ontzettend leuke verhalen die kandidaten vertellen en uiteraard ook soms wat minder goede zaken. Overal is wel wat en dat is ook niet erg. Als het verhaal maar eerlijk is en je weet waar je instapt.

•             Team samenstelling: Een groot deel van je tijd breng je door op kantoor. Hoe belangrijk is het dat je mensen om je heen hebt waar je het goed mee hebt.

•             Ambitie: Krijgt je genoeg ruimte voor je ambitie.  Kan je het beste uit je zelf halen of blijft het onbenut en frustreert dat na een tijd.

•             Ontwikkelingsmogelijkheden: Door je goed te kunnen ontwikkelen voorkom je een sleur en zal je weer energie geven.

•             Respect: Wederzijds respect voor elkaars situatie  (denk aan de balans werk/privé)

•             Veiligheid en waardering  Een kantoor waar je je zelf kan zijn, waar je gewaardeerd wordt en een fout mag maken. Pas dan kom je veel beter tot je recht.

•             Flexibiliteit: Je moet het samen doen en als er geen flexibiliteit is van de ene kant dan is het ook niet van de andere kant. Het werkt twee kanten op. Als je om wat voor reden een probleem hebt thuis en eerder weg moet, moet dat kunnen. Als er iets moet worden afgemaakt op kantoor na werktijd, dan ben je er ook. Denk ook aan het vertrouwen van thuiswerken.

•             Salariëring: Ook dit moet in balans zijn. Weet wat je waard bent. Het moet van beide kanten goed voelen en in verhouding met je werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

 

Door de jaren heen heeft Calis & Partners ervaren dat er zo veel verschillen zijn tussen notariskantoren. Van heel groot met advocaten erbij tot heel klein, verschil in kwaliteit maar ook de samenstelling van mensen maakt een kantoor wat het is.  Ook elke kandidaat is weer verschillend en heeft zijn karaktereigenschappen en vaardigheden. Het goede puzzelstukje vinden. Dat maakt dit vak zo mooi!

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging neem dan eens contact op met Calis & Partners. In deze uitzonderlijke arbeidsmarkt zijn er veel mogelijkheden. Het gevaar is dat er minder kritisch wordt gekeken naar juist de belangrijke voorbeelden hierboven genoemd. Er zijn veel valkuilen.  Naast onze veelheid aan vacatures denken we ook out of de box. Gaan niet alleen uit van onze vacatures maar kijken naar kantoren die bij jou passen.

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

Hèt werving en selectie bureau voor het notariaat

BeeldmerkWIT.png
bottom of page