top of page

PT Kandidaat notaris ondernemingsrecht in omgeving van Amersfoort (3,4 of 5 dagen)

 

Voor een zeer goed bekend staand kantoor is Calis & Partners op zoek naar een parttime kandidaat notaris ondernemingsrecht. De functie kan in 3 dagen vervuld  worden. Ideaal voor een moeder/vader met kleine kinderen.

Het kantoor is full service: vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Zeker geen prijsvechter. Men gaat voor kwaliteit.

Het kantoor bestaat uit 20 enthousiast mensen. 2 notarissen, een aantal kandidaat notarissen en ondersteuning. Het kantoor is zeer goed bereikbaar met ov of de auto.

Een gezellig team onder elkaar! Ook buiten werktijd gaat men erg leuk met elkaar om. Gevestigd in een prachtig pand.

Het kantoor heeft een gevarieerde en interessante ondernemingsrecht praktijk met werkzaamheden die uiteen lopen van het oprichten van stichtingen en verenigingen tot fusies en splitsingen of reorganisaties, maar ook zetten ze structuren op voor de grote vastgoed clientèle. Als kandidaat-notaris met enige jaren ervaring in de ondernemingsrecht praktijk ben je in staat alle voorkomende ondernemingsrecht dossiers zelfstandig te beoordelen en te behandelen. Uiteraard is het sparren met de notarissen altijd mogelijk. Het is een zeer laag drempelig kantoor.

Vind je het leuk om in een team te werken binnen de ondernemingsrechtpraktijk maar ook samen te werken met collega’s van vastgoed en familierecht?

Naast het maken van akten vindt je het ook leuk om zelfstandig besprekingen te voeren met cliënten.

Uiteraard heb je een eigen secretaresse met ervaring! De ondernemersrecht sectie heeft een gevarieerde praktijk met uiteenlopende dossiers op het gebied van oprichtingen, fusies, splitsingen en herstructureringen.

Bij dit kantoor kun je je goed verder ontwikkelen. Er is genoeg cursus aanbod!

 

Heb je interesse en zou je wat meer over deze functie en het kantoor willen weten?

Neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners

jet@calisenpartners.com

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page