top of page

Notarieel medewerker familierecht tussen Zwolle en Harderwijk

Voor een van onze opdrachtgevers is Calis & Partners op zoek naar een notarieel medewerker familierecht.

Het notariskantoor staat in de regio goed bekend. Zeker geen prijsvechter! Kwaliteit en dienstverlening staan bovenaan. Het kantoor heeft in de loop der jaren een hele grote trouwe klantenkring aan zich weten te binden. Het kantoor bestaat 10 jaar en ze zijn in die tijd enorm gegroeid. Medewerkers geven aan dat het heel prettig werken is, levendigheid en een gezellig team.

Het kantoor is full service: vastgoed, familierecht en het ondernemingsrecht doet niet onder voor de andere rechtsgebieden.

Het kantoor beschikt over een hele fijne werkruimte  voor de medewerkers. Met twee op een ruime kamer of als je zou willen een eigen kamer. Er hangt een fijne sfeer. Er wordt prettig met elkaar samengewerkt.

Op de afdeling familierecht werken een aantal notarieel medewerkers. Bij dit team is versterking nodig. Je zal hier goed begeleid en ingewerkt worden en zeker niet in het diepe worden gegooid. Even overleggen is gaat hier zo makkelijk. Deuren staan open.

Je zal je bezighouden met het brede familierecht. De notaris en kandidaat notaris hebben besprekingen met cliënten en na overleg maak jij van de gegevens de documenten en hebt contact met de cliënt. Aktes maak je zelf en worden uiteraard nog nagelezen. Dit doe je samen in het team.

Wat wordt er gevraagd:

  • Zelfstandig kunnen werken

  • Meerjarige ervaring in het vakgebied, maar een starter of iemand met minder ervaring is ook welkom (een team werkt je goed in)

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO- of klerken opleiding

  • Accuraat kunnen werken

  • Gevoel hebben voor dienstverlening

  • Goede sociale vaardigheden

  • Stress bestendig

 

Wil je meer over het kantoor en de werkzaamheden weten bel of mail me dan. Ik kan je de ins en outs vertellen! jet@calisenpartners.com of Jet: 06-45886840 ( ook buitenkantooruren!)

BeeldmerkWIT.png
bottom of page