top of page

Ervaren klerk vastgoed in de omgeving van Breda

Voor een goed bekend staand kantoor in de buurt van Breda is Calis & Partners op zoek naar een klerk voor het (commerciële vastgoed). Niet alleen in de plaats maar in de wijde omgeving staat dit kantoor als zeer goed bekend. Niets alleen een stadspraktijk, maar voor de hele regio.  Het kantoor bestaat al lang en heeft een hele grote trouwe klantenkring.

Het kantoor heeft een moderne uitstraling en telt 27 man. Op alle drie de rechtsgebieden hebben ze een grote praktijk. Niet voor niets dat hier op elke sectie een ervaren notaris zit met een team van kandidaat notarissen en ervaren medewerkers.

Opvallend is de goede sfeer en de saamhorigheid. Flexibele notarissen die ver van star zijn maar juist denken in oplossingen! Het team is enthousiast. Je werkt met elkaar en leert van elkaar. Juist dat samenwerken en er voor elkaar zijn maakt het werken hier zeer plezierig en wijkt in dat opzicht positief af van veel andere kantoren.

Geen prijsvechter maar juist een kantoor wat gaat voor kwaliteit.

De afdeling vastgoed is een bloeiende praktijk. Met name het commerciële vastgoed. Veel project ontwikkelaars en investeerders zijn al jaren vaste klant bij dit kantoor. De notaris vastgoed heeft een heel groot netwerk in deze wereld.

Om deze tak nog meer kracht bij te zetten wordt er gezocht naar een gemotiveerde collega / notarieel medewerker/klerk. Je zal hier warm onthaald worden door je nieuwe collega's.

Je hebt veel contact met klanten, projectontwikkelaars, banken en tussenpersonen en je houdt je bezig met het maken van de akten. Elke akte is weer net even anders. Met andere woorden. Je bent de spil in het hele proces. Je staat hier niet alleen voor maar samen met je team.

Je krijgt hier veel vrijheid en tegelijkertijd kom je in een zeer leerzame omgeving. Opvallend is dat de mensen die hier werkzaam zijn er al heel lang werken.

Je merkt dat men plezier heeft in het vak!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer over de functie weten? Neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page