Kandidaat notaris ondernemingsrecht

Voor het notariaat van de Ondernemingsrechtpraktijk van HEUSSEN is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris (minimaal 3 jaar ervaring).

HEUSSEN is een onafhankelijk en zeer internationaal georiënteerd advocaten- en notarissenkantoor dat is gevestigd in Amsterdam.

Met een netwerk van acht kantoren in drie Europese landen opereert HEUSSEN proactief en vooral oplossingsgericht voor cliënten en relaties die gespecialiseerde juridische bijstand zoeken.

HEUSSEN verleent diensten van het hoogste kwaliteitsniveau zonder daarbij de praktische kant van de zaak of commerciële overwegingen van de cliënt uit het oog te verliezen. HEUSSEN kenmerkt zich door een open en plezierige werksfeer waar samenwerking en korte communicatielijnen centraal staan. Op dit moment telt de totale bezetting van kantoor ongeveer 30 mensen.

Voor uitbreiding van de praktijkgroep zoekt HEUSSEN naar een:  

                   

ERVAREN KANDIDAAT NOTARIS (minimaal 3 jaar ervaring)

Als kandidaat-notaris maak je onderdeel uit van de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Je bent bezig met uitdagend werk zoals (internationale) herstructureringen, (grensoverschrijdende) juridische fusies, omzettingen en splitsingen, joint ventures en overnames, alsmede advisering over complexe vraagstukken.

Profiel

  • Je hebt 3 tot 6 jaar ervaring als kandidaat-notaris binnen de ondernemingsrechtelijke praktijk.

  • Je hebt je notariële beroepsopleiding afgerond of bent in de afrondende fase.

  • Je opereert met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en bent tegelijkertijd een teamspeler.

  • Je wenst te excelleren binnen een compact en specialistisch team.

  • Je bent gedreven, betrokken commercieel ingesteld.

  • Je beschikt over de volgende kernwaarden: professioneel – specialistisch – ondernemend – ambitieus – integer.

  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Kennis van een andere taal is een pré.

 

Ben jij de ambitieuze kandidaat-notaris die wij zoeken? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jet Calis van Calis& Partners. Werving en selectie voor het notariaat  +31 6 45 88 68 40 (ook buiten kantoortijden) of mail naar jet@calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png