top of page

Klerk/notarieel medewerker vastgoed in een goed team in de omgeving van Leiden

Als notarieel medewerker/klerk zal je je bewust zijn van het feit dat er veel vacatures open staan in het notariaat. Het gaat goed in het notariaat en er is veel werk. Als je toe bent aan een volgende stap om wat voor reden dan ook is het zeer belangrijk om je goed te oriënteren. Helaas heb je niet alle tijd om daarin te investeren. Gesprekken bij kantoren zullen wellicht prima verlopen, maar hoe zeker ben je van je zaak ook op langere termijn? Weet je echt alles na 1 of 2 gesprekken? Heb je genoeg achtergrond informatie?  Wellicht is er nog een ander kantoor dat beter bij je past.

Wij draaien de stelling om: Door het bos zie je de bomen niet meer. Er is zoveel aanbod dat je niet goed weet wat de verschillen nu tussen de kantoren zijn. Wat onderscheid het ene kantoor nu van het andere? En welke punten zijn voor jou nu juist essentieel?

 Calis & Partners is puur en alleen gespecialiseerd in het notariaat en omdat wij al jaren werkzaam zijn in dit netwerk kennen wij de verschillen. Heel veel gesprekken met kandidaat notarissen, klerken en notarieel medewerkers door de jaren heen helpen ons om een nog een beter beeld van een kantoor te hebben.  Door het enorme aantal opdrachten van notariskantoren die wij hebben kunnen we voor jou juist die selectie maken die voor jou zo belangrijk is. Van heel veel mogelijkheden selecteren we die vacatures die voor jou interessant zijn. Daar gaan we mee verder. Heb je interesse en benieuwd welke kantoren bij jou passen? Wij drinken graag een kop koffie met je.

Onderstaande vacature is een van de mogelijkheden  (Maar ook in Leiden zelf, Hoofddorp, Haarlem, Den Haag, Utrecht, ‘t Gooi en uiteraard Amsterdam zijn er heel veel mogelijkheden. Grote kantoren, middelgrote en kleinere kantoren)

Voor een middelgroot notariskantoor in de buurt van Leiden (30 min afstand van Amsterdam) zijn wij op zoek naar een ervaren notarisklerk in het vastgoed.

Het kantoor heeft een goede reputatie en groeit door. In de regio een bekend kantoor. De notarissen vinden het belangrijk dat er een goede verhouding is tussen werk en privé. Daarom is er behoefte aan een ervaren klerk/notarieel medewerker voor het vastgoed. Op tijd naar huis is hier normaal. Dit kantoor heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en er is dan ook zeker de mogelijkheid voor medewerkers om zich verder juridisch te ontwikkelen door middel van trainingen. Ook werken er hele ervaren medewerkers waar je veel van kan leren. Met name dienstverlening vindt het kantoor belangrijk. Een hoge mate van klanttevredenheid is heel belangrijk en werkt ook voor jou prettig als klanten blij met je zijn.

De sfeer in het kantoor is erg goed. Er hangt een collegiale sfeer. De club telt meer dan 20 personen en er is alle ruimte om met elkaar te sparren over bepaalde zaken. (Een mooie leeftijdsopbouw) Ook de notarissen zitten midden in het werkproces en met hen even overleg is heel goed mogelijk. Kom je er zelf niet uit, dan helpt men je graag.

Het kantoor heeft alle drie specialisaties in huis:

Vastgoed, personen en familierecht en het ondernemingsrecht.

Wat wordt er van je verwacht:

Op de sectie vastgoed zorg je ervoor dat alles wordt geregeld tot het passeren van de aktes. Dus van A tot bijna Z. Dit doe je in een hecht en gezellig team van kandidaat notarissen en klerken en notarieel medewerkers. Ervaring is dan ook wel nodig om de functie goed te kunnen uitoefenen.

Er wordt gevraagd om een klerk/notarieel medewerker die  4 of 5 wil werken maar de notarissen staan ook open voor minder uur.

Er wordt gewerkt met Assyst Devoon. Mocht je met de auto willen komen dan kun je de auto kosteloos voor kantoor parkeren.

Mocht je meer vragen hebben over dit kantoor en de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met Jet Calis van Calis & Partners:  06-45886840. (juist ook na werktijd!) Zoals al aangegeven heeft Calis & Partners in de buurt ook soortgelijke vacatures. Daarom zo goed om te vergelijken om de beste beslissing te kunnen nemen.

Calis & Partners, werving en selectie voor het notariaat

Jet Calis: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page