top of page

Kandidaat notaris familierecht voor een modern en dynamisch kantoor in Zeeland

Een  groter kantoor met een praktijk op de drie rechtsgebieden: familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht. Een zeer professionele organisatie die kwaliteit en dienstverlening erg belangrijk vindt. Op elk rechtsgebied zit een ervaren notaris die zelfstandig de klanten bedient maar hierin wordt ondersteund door een mix van ervaren en young professionals in het notariaat.

Oprecht een club waarin je voelt dat de sfeer erg goed is! Geen hiërarchische verhoudingen. Een team wat samen aan zaken werkt. Iedereen doet een stukje in het proces. Ook ontbreekt de humor niet!

Het kantoor groeit verder en wil hoogstaande kwaliteit  blijven bieden aan hun grote, trouwe maar ook nieuwe klantenkring. Het managementteam denkt in kansen en mogelijkheden en voor alles is een oplossing. Dat maakt het werken hier heel erg leuk en uitdagend. Je kunt er veel leren en je goed ontwikkelen. Men haalt hier het beste in jou naar boven. Jouw kwaliteiten komen hier het best tot hun recht, omdat men kijkt naar de persoon zelf en niet alleen naar de functie.

Familierecht en erfrecht zijn de kernen waar het om draait in de sectie personen & familierecht. Als kandidaat-notaris van deze sectie werk je voor mensen bij speciale momenten en beslissingen in het leven. Hierbij is het belangrijk dat je een prettige gesprekspartner bent en goed kunt luisteren. Een echt mensgericht notarieel vakgebied.

Binnen dit kantoor krijg je veel vrijheid in een informele en zelfsturende werkomgeving waar service, teamwork, vertrouwen en enthousiasme vanzelfsprekend zijn! Het kantoor biedt je een uitdagende baan als kandidaat-notaris met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Om goed zelfstandig te kunnen werken wordt er wel gevraagd dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in het familierecht.

Je zal zelfstandig besprekingen voeren met cliënten en samen met het team zorgen dat de akte gepasseerd kan worden.

Dit kan zijn:

  • het opstellen van testamenten en samenlevingsovereenkomsten

  • het adviseren inzake codicillen

  • het afwikkelen van nalatenschappen

  • het aangeven van schenkings- en successierechten

  • het opstellen van schenkingsakten

  • het opstellen en wijzigen van partnerschaps-/huwelijksvoorwaarden

  • het regelen van bewind

  • het regelen van voogdij

  • het regelen van de verdeling na echtscheiding of uiteengaan van samenwoners

  • estate planning

 

Het zou mooi zijn als je waarnemingsbevoegd bent maar is geen struikelblok.

Mocht je interesse hebben dan kan ik je meer vertellen over deze mooie professionele club.

jet@calisenpartners

Jet 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

BeeldmerkWIT.png
bottom of page