Personal assistent voor een internationale organisatie van advocaten en notarissen in Amsterdam

 

Voor een bekend internationaal notaris en advocatenkantoor wat zich bezig houdt met commercieel vastgoed is Calis & Partners op zoek naar een ervaren PA met ervaring op notarieel vastgoed.

Het kantoor is marktleider en biedt hoogwaardige juridische dienstverlening aan ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties.

Heel specifiek voor een senior notaris die zich bezighoudt met commercieel vastgoed zoeken we een Pa die ongelofelijk goed kan regelen en organiseren. Een persoon die de rechterhand is van de notaris en structuur aanbrengt in zijn werkzaamheden. Hiervoor ben je precies op de hoogte wat er speelt, wat prioriteit heeft en wat je kan wachten. Je stuurt de processen aan en regelt de zaken eromheen. Om deze functie te kunnen vervullen is het noodzakelijk dat je ervaring hebt op het vastgoed, zodat je ook inhoudelijk begrijpt wat er gebeurt.  Het is hier niet zo dat je de akten zelf maakt. Het gaat hier om hele grote deals.

De werkzaamheden zijn:

  • Het passeer klaar maken van de akten, het verzorgen van de (online) registratie/deponering van stukken bij het handelsregister en Kadaster en/of andere instanties, rechercheren, het bijwerken van aandeelhoudersregisters

  • Het maken van afschriften van akten en het toezenden aan cliënt van de relevante documenten:

  • Het verzorgen van de legalisaties van documenten, het declareren van de legalisaties en de verzending van de documenten naar cliënt;

  • Verzoeken van cliënten afhandelen op adequate en correcte wijze.

  • Het bijhouden van eigen inbox, scannen, kopiëren en filen van getekende documenten en andere relevante documenten;

  • Het opstellen van lawyer’s letters en engagement letters;

  • Het aanmaken van nieuwe zaken en dossiers en termijnbewaking daarvan;

  • Het op orde houden van dossiers en de archivering daarvan;

  • Het ondersteunen van de notaris bij het opstellen van volmachten en ondersteunende documentatie;

  • Overige werkzaamheden zoals telefoon- en agendabeheer, meetings en vluchten boeken.

Je zal komen te werken in een monumentaal pand. 

De notaris is heel druk en heeft jou nodig om orde op zaken te krijgen. Je moet het overzicht hebben en hierin de lead nemen. Daarom is het belangrijk dat je goed kan regelen en inzicht hebt, goed prioriteiten kan stellen en sturing kan geven. Overigens is de notaris ongelofelijk vriendelijk en moeilijk boos te krijgen. Geen hiërarchie maar samen werken daar gaat het om. Minimaal 4 dagen beschikbaar.

Een ongelofelijke interessante functie waar je meedraait op het hoogste niveau.

 

Mocht je meer informatie willen neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners:

jet@calisenpartners.com

Jet: 06-45886840 ( ook in de avonduren bereikbaar)

BeeldmerkWIT.png