top of page

Juridisch administratief medewerker in Amersfoort

Voor een goed bekend staand notariskantoor in Amersfoort is Calis & Partners op zoek naar een juridisch administratief medewerker. De functie kan in 4 of 5 dagen worden ingevuld.

Het kantoor is full service: vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. Zeker geen prijsvechter. Men gaat voor kwaliteit en het kantoor is goed georganiseerd.

Het kantoor bestaat uit 24 enthousiaste mensen. 2 notarissen, een aantal kandidaat notarissen en notarieel medewerkers. Het kantoor is zeer goed bereikbaar met ov of de auto.

Je taken bestaan voornamelijk uit telefonisch- en schriftelijk contact voeren met cliënten, het archiveren van correspondentie en ter zake doende stukken in hun digitale systeem, verzenden van brieven, passeerklaar maken van dossiers , het ondersteunen van je 2 collega in bijvoorbeeld het sluiten van dossiers of afspraken maken en andere administratieve werkzaamheden.

Het team heeft het erg goed met elkaar en spreekt ook na werktijd zo af en toe af. Een jong team!

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je affiniteit met het recht. Een afgeronde opleiding juridische dienstverlening op mbo niveau sluit heel goed aan! En heb je nog niet die ervaring? Geen probleem. De collega’s op kantoor zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren je als een vis in het water voelt. Je bent een aanpakker en ziet het werk  liggen.

Heb je interesse en zou je wat meer over deze functie en het kantoor willen weten?

Neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners

Naast deze vacature hebben we meerdere mogelijkheden. Spreekt deze vacature je aan maar ben je ook wel benieuwd welke andere vacatures we hebben, neem dan contact met ons.

jet@calisenpartners.com

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page