Kandidaat notaris in de Duinen- en Bollenstreek

 

Voor een middelgroot notariskantoor (rond de 20 man) in de omgeving van Noordwijk/Lisse is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris ondernemingsrecht.

Een full service kantoor met ondernemingsrecht, vastgoed en het familierecht. Een kantoor wat qua samentelling erg goed is opgebouwd.   Elke sectie heeft ervaren kandidaten. Er is veel kennis in huis en daardoor een kantoor wat kwaliteit echt waar kan maken. Ook de ondersteuning is aanwezig zodat je als kandidaat notaris kan focussen op de inhoud.

Het ondernemingsrecht is hier een bloeiende praktijk! Zelfs zo dat er ook veel grotere zaken binnenkomen.

Ben je een kandidaat notaris ondernemingsrecht en wil je een stap verder komen? Hier staat je ontwikkeling niet stil. Samen met de (kandidaat)notarissen wordt er veel onderling overleg gepleegd om het beste advies te geven. Er wordt ruimte gemaakt om te sparren of uitleg te geven, ondanks de drukte van de dag. De balans  werk en privé is hier goed. Normale werktijden.

De sfeer op kantoor is erg goed. Opvallend niet alleen maar dames (wat je tegenwoordig veel tegenkomt) maar een gezonde mix waarbij de humor zeker niet ontbreekt! Het kantoor is zowel met auto als ov heel goed bereikbaar!

Mocht je interesse hebben welk kantoor dit is bel dan met Calis & Partners. We kunnen je meer informatie geven. Ook zijn er alternatieven als je zou willen vergelijken.

Belangrijk bij de keuze van een kantoor zijn ook de toekomstperspectieven. Heb je de ambitie om verder te groeien naar toegevoegd notaris of notaris of in het management team dan zijn hier volop kansen. Ook als je daar nu nog niet aan toe bent, maar wel goed om in het achterhoofd te hebben.

 

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png