top of page

Startende kandidaat notarissen opgelet:

Ben je (bijna) afgestudeerd in notarieel recht? Heb je de stages achter de rug? Ben je ambitieus en leergierig? Naast je studie al wat praktisch werkervaring opgedaan? Nog niet helemaal duidelijk welke richting je op wil: vastgoed, ondernemingsrecht of familierecht?

Heel belangrijk waar jij start als kandidaat notaris! Welk kantoor past bij mij en niet bij welk kantoor pas ik?

Calis & Partners, werving en selectie specifiek voor het notariaat, heeft al vele kandidaat notarissen begeleid naar hun eerste baan als kandidaat notaris.

Hoe weet je nu welk kantoor bij je past en hoe het er daadwerkelijk aan toegaat? Een weloverwogen keuze moet het zijn omdat je hier ook gaat starten met de beroepsopleiding. Van velen krijg ik terug hoe fijn het is dat met name in de eerste jaren er veel begeleiding en uitleg was. Dit is de basis voor het verdere verloop van je carrière.

Calis & Partners kent de verschillen tussen de kantoren en ook de teams. Hierdoor kunnen we je goed adviseren over de diverse mogelijkheden.

Vele starters hebben we al aan een vaste baan geholpen en hebben nog regelmatig contact met hen.

Mocht je geïnteresseerd zijn? Neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners. Via mail, linked in of gewoon bellen (kan ook in de avonduren) 06-45886840

BeeldmerkWIT.png
bottom of page