top of page

Parttime Notarieel medewerker familierecht/vastgoed in Laren

Heb jij enige ervaring in het notariaat of wil je het notariaat in maar hebt nog geen ervaring hierin? Wil je op een mooi kantoor in Laren werken waar je een hele goede begeleiding krijgt? Dan is deze functie misschien iets voor jou.

Voor een notariskantoor in Laren (’t Gooi) zijn wij op zoek naar een startende of ervaren notarieel medewerker. Het kantoor bestaat al heel lang. De klanten zijn vaak families die al generaties lang bij dit kantoor komen. Of het nu gaat om een schenking, een testament, afwikkeling van een nalatenschap, de overdracht van een huis of een oprichting van een BV. Dit kantoor is een full service kantoor. Toch bestaat het werk voor ongeveer 65% uit familierecht. Je hebt hier niet alleen te maken met eenvoudige zaken maar ook juist komen klanten hierheen voor de complexe zaken. Een kwaliteitskantoor waar het niet gaat om het aantal akten maar juist ook de advisering.

Het kantoor is gevestigd in een prachtig pand in het centrum. Vroeger was dit de bibliotheek. De oude stijl kenmerken heeft het behouden. Samen met de notaris en een hele ervaren klerk werk je samen aan de dossiers. De sfeer is informeel en de omgang met elkaar is gezellig. Er  is ook een hondje aanwezig. Op de tweede vestiging in Bilthoven houdt men zich bezig met boedels en mediation.

De werktijden zijn flexibel. 3 tot 4 dagen werken is mogelijk. Je zult een goede begeleiding krijgen en als je een opleiding of cursus wilt volgen om meer verdieping te krijgen in de materie is dat ook mogelijk.

Er wordt verwacht dat je een Hbo werk en denk niveau hebt. Enige werkervaring op een notariskantoor zou mooi zijn. Affiniteit met het notariaat is een vereiste.

Je werkzaamheden:

In het begin zal je het voorwerk doen om een akte te maken en ook de afhandeling. De notaris en de ervaren klerk stellen de akten op. Het is de bedoeling naar mate je ervaring hebt dat je op een gegeven moment ook zelf de akten gaat maken.

Omdat het om een klein kantoor gaat is het heel belangrijk dat je een goede klik hebt. Dit is geen kantoor waar iedereen z’n eigen afdeling of taken heeft. Je doet het hier met elkaar en weet precies wat er speelt.  Geen hiërarchie maar samen. Daarom is het ook zo belangrijk dat de medewerker  het werk ziet liggen. Geen opdracht krijgen, maar gewoon zien wat er gedaan moet worden (proactief)

Je werkt juridische stukken uit en verzorgt de correspondentie met cliënten.

Ook houd je deadlines, termijnen en afspraken in de gaten en anticipeert hierop waar nodig. Dossiers zijn altijd up to date en goed verzorgd en je archiveert stukken zo snel mogelijk.

Je hebt een dienstverlenende instelling.

Een kantoor waar niet overgewerkt wordt en een hele flexibele instelling heeft.

 

Mocht je meer over dit kantoor willen weten bel me op of mail naar

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

 jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page