top of page

Kandidaat notaris vastgoed: particulier/commercieel

Voor onze opdrachtgever: Van Weeghel Doppenberg Kamps notarissen in Doetinchem is Calis & Partners op zoek naar een kandidaat notaris vastgoed particulier en of commercieel vastgoed.

 

Het kantoor is een van de grotere zelfstandige notariskantoren in Oost Nederland. Daarom biedt dit kantoor voor een kandidaat notaris die ambitie heeft en zich echt goed (verder) wil ontwikkelen op een rechtsgebied een prachtige kans!

Het kantoor heeft een serieuze grote klantenkring. Niet alleen het particuliere vastgoed.  Hier kun je je ook verder ontwikkelen in het grotere werk zoals nieuwbouwprojecten en commerciële transacties. Niet alleen een kantoor in de regio, maar het kantoor werkt ook met een aantal grote projectontwikkelaars met projecten in het hele land.

Het kantoor bestaat uit twee notarissen, twee kandidaat-notarissen en vijf juristen. In totaal met ca. 40 medewerkers verdeeld over de drie secties. Vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht. (ook heeft het kantoor een aparte afdeling Duitsland)

Het kantoor heeft een hecht team. Gemotiveerdere collega’s die elkaar helpen waar nodig. Allemaal houden ze van hun vak en zijn leergierig. Cliënten komen hier niet alleen weer terug vanwege de goede inhoudelijke adviezen maar ook om het persoonlijke prettige contact.

Waarom juist werken bij dit kantoor? Als je een ambitieuze kandidaat notaris bent, dan vind je het waarschijnlijk ook interessant om je bezig te houden met grotere vastgoedprojecten of misschien ook wel in combinatie met het ondernemingsrecht. Misschien ben je nog niet zo ver, maar als je het ergens kan leren is het hier! Altijd interessant om bij te leren. Je staat daar niet alleen voor, maar een team dat goed op elkaar is ingewerkt. Sparren met de notarissen en kandidaat notarissen komt veelvuldig voor. Je krijgt de vrijheid en de zelfstandigheid, maar dus even overleggen werkt heel plezierig.  Ben je leergierig en vindt je het leuk dat elke dag weer anders is met nieuwe leermomenten? Niet alleen de huizen van a naar b, maar juist ook de grotere projecten die van complexere aard zijn. Stapje voor stapje maak je je dit eigen, onder een goede begeleiding van professionals. Heb je die ervaring al wel dan is het fijn om je collega's hier in mee te nemen en te coachen. Met elkaar de klussen klaren, waarbij de humor niet mag ontbreken. Heb je de ambitie om toegevoegd notaris te worden dan is dat ook mogelijk.

De werksfeer hier is informeel en collegiaal. Het kantoor heeft een representatieve en professionele uitstraling. Een kantoor met een goede reputatie. Cv technisch een mooi kantoor om voor te werken.

Kortom als je van kwaliteit houdt en je wil je goed blijven ontwikkelen dan is dit een hele mooi kans. 

Zowel voor iemand afkomstig van een groot kantoor, maar zeker ook een kleiner kantoor.

Flexibel werken (thuis en op kantoor) is vanzelfsprekend mogelijk.

Klinkt je dit interessant in de oren maar wil je nog meer informatie dan kan je contact opnemen met Jet Calis van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840 (ook in de avonduren goed bereikbaar)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page