Ervaren Kandidaat notaris vastgoed particulier/ commercieel vastgoed of toegevoegd notaris in de Achterhoek (omgeving Arnhem)

Woon jij in de achterhoek of ga je verhuizen naar de Achterhoek? Wil je werken bij een groter, serieus kantoor waar veel kennis en kunde in huis is?  Dit kantoor heeft een grote vaste klantenkring. Niet alleen het particuliere vastgoed maar hier kan je je ook verder ontwikkelen in het grotere werk zoals nieuwbouwprojecten. Dit kantoor is niet alleen een regiokantoor maar werkt ook met een aantal grote projectontwikkelaars en daardoor zitten ze door het hele land en is daarmee niet het type stadskantoor.

Het kantoor telt zo rond de 40 medewerkers en zijn gespecialiseerd in het vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht.

Een club wat gaat voor kwaliteit. Het behoort tot de grotere notariskantoren van Oost-Nederland. Niet alleen Nederlanders maar ook Duitsers die hier komen.

Het kantoor heeft een hecht team. Gemotiveerdere collega’s die elkaar helpen waar nodig. Allemaal houden ze van hun vak en zijn leergierig. Cliënten komen hier niet alleen weer terug vanwege de goede naam (inhoudelijk) maar ook het goede contact met cliënten.

 

Waarom juist werken bij dit kantoor? Als je een ambitieuze kandidaat notaris bent, dan vind je het waarschijnlijk ook interessant om je bezig te houden met grotere vastgoedprojecten of misschien ook wel in combinatie met het ondernemingsrecht. Je staat daar niet alleen voor maar een team dat goed op elkaar is ingewerkt. Sparren met de notarissen en kandidaat notarissen is hier goed mogelijk. Je krijgt vrijheid en zelfstandigheid, maar even overleggen wordt hier veel gedaan. Ben je leergierig en vindt je het leuk dat elke dag weer anders is met nieuwe leermomenten? Niet alleen de huizen van a naar b, maar juist ook de grotere projecten die van complexere aard zijn. Stapje voor stapje maak je je dit eigen onder een goede begeleiding van professionals. Helemaal fijn als je hier al ervaring in hebt. Dan behoort een stuk coaching van je collega’s er ook bij. Met elkaar de klussen klaren, waarbij de humor niet mag ontbreken. Toegevoegd notaris worden is hier ook mogelijk.

 

De werksfeer hier is informeel en collegiaal. Het kantoor heeft een representatieve en professionele uitstraling. Een kantoor met een goede reputatie. Cv technisch een mooi kantoor om voor te werken.

Ook als je van een groter kantoor vanuit de randstad komt zou dit kantoor een mooie aansluiting zijn.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jet van Calis & Partners

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png