top of page

Ervaren kandidaat notaris ondernemingsrecht in Amsterdam 4-6 jaar werkervaring

De arbeidsmarkt is over verhit. Te weinig mensen. Niet alleen op Schiphol maar ook in andere sectoren.

Notaris/advocatenkantoren staan te trappelen om ervaren kandidaat notarissen en klerken binnen te halen. Er is veel werk en de werkdruk is hoog.

Als kandidaat notaris is dit wel het moment om een switch te maken. Dat was 10 jaar geleden wel even anders. Erg prettig als je nu dus op een punt staat om een volgende stap te nemen, maar wij merken dat kandidaat notarissen en klerken het ook heel lastig vinden om uit te vinden wat nu het beste bij hen past. De sollicitatiegesprekken met kantoren verlopen vrijwel altijd prettig. Ieder doet zijn best om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Termen als flexibel werken, vrijheid, sparren, goed verdienmodel, goede ontwikkelingsmogelijkheden, enz. In de gesprekken komen de pijn punten niet of nauwelijks aan bod. Wel degelijk belangrijk bij het maken van een juiste beslissing! Je gaat immers voor een lange termijnrelatie en wil bij het kantoor werken waar jij het beste uit de verf komt.

Omdat Calis & Partners al heel wat jaren meedraait in het notariaat kennen wij de notaris (en advocaten) kantoren en hun verschillen. Dat is ons vak en onze toegevoegde waarde. Omdat wij niet alleen met notarissen praten maar ook met heel veel kandidaat notarissen en klerken kennen we ook de achtergrond verhalen. En eerlijk is eerlijk bij elk kantoor zijn er plussen en minnen. Heel goed om dit van te voren te weten.

Juist omdat we heel specifiek werken voor het notariaat hebben we vele opdrachtgevers en daarmee dus ook heel veel mogelijkheden voor kandidaat notarissen en klerken die een nieuwe uitdaging zoeken. Hierdoor kunnen we heel specifiek selecteren wat voor jou wel en niet interessant is nadat we je uitgebreid hebben gesproken.

Op dit moment hebben we een groot aantal vacatures voor kandidaat notarissen in het ondernemingsrecht in Amsterdam. Als je de beroepsopleiding hebt afgerond en zo’n 4-7 jaar werkervaring hebt is er een prachtige basis om een volgende stap te nemen. Zo’n stap neem je niet zomaar, maar weloverwogen. Je weet wat je kan, wat je ambities zijn en waar jij optimaal functioneert. Belangrijk om met meerdere kantoren te praten. En juist ook eens een kop koffie te drinken met een kandidaat notaris en niet met de notaris. Wat zijn nu die verschillen op de zuid-as, boetiekkantoren en stadskantoren. Mocht je eens vrijblijvend willen praten over kansen en mogelijkheden dan gaan we graag met je in gesprek. Ook als je nog niet helemaal klaar bent voor een volgende stap is het nuttig om te weten wat de verschillen zijn.

jet@calisenpartners.com

Jet 06-45886840 (met name ook in de avonduren goed bereikbaar!)

www.calisenpartners.com

Voor een aantal opdrachtgevers in Amsterdam en Utrecht zijn wij op zoek naar een senior kandidaat notaris ondernemingsrecht. (5-7 jr ervaring). Opdrachtgevers variëren van kantoren met een meer grote nationale praktijk, kantoren met een grote internationale praktijk (met advocatuur), boetiekkantoren, kantoren in een groeifase, kantoren met ook de andere rechtsgebieden (vastgoed en familierecht).

BeeldmerkWIT.png
bottom of page