top of page

Ervaren kandidaat notaris vastgoed:

Voor een middelgroot, goed bekend staand kantoor in ’t Gooi is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris vastgoed.

Het kantoor zit op een prachtige locatie en heel centraal. Dichtbij winkels, trein, en goede parkeermogelijkheden.

Er werken 2 notarissen een aantal kandidaat notarissen, klerken en ervaren ondersteuners.

Een kantoor wat al lang bestaat en een hele trouwe klantenkring heeft. Een full service kantoor: vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht.

Als kandidaat notaris zal je werken op de vastgoed praktijk. Het gaat om particulier vast. Soms ook wat nieuwbouw. Een mooi ingewerkt team zal je ondersteunen bij het maken van de akten.

Het kantoor is erg gericht op dienstverlening en heeft een hele persoonlijke aanpak. Omdat een van de notarissen over een aantal jaren met pensioen zal gaan is dit een uitgerekende kans om in het kantoor te groeien en hier je verdere ambities waar te kunnen maken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jet van Calis & Partners 06-45886840

jet@calisenpartners.com

 

www.calisenpartners

Naast deze functie hebben we meerdere openstaande vacatures. Als je een overstap overweegt is het zinvol om met ons contact op te nemen zodat we je de verschillende mogelijkheden kunnen aangeven en wat daarbij de verschillen zijn, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen. Ook als de tijd nog niet rijp is voor een overstap kan het wel degelijk zinvol zijn om kennis te maken en te sparren.

Ook in de avonduren zijn wij telefonisch bereikbaar: 06-45886840

BeeldmerkWIT.png
bottom of page