top of page

Voor een middelgroot notariskantoor ten westen van de stad Utrecht is Calis & Partners op zoek naar een ervaren notarieel medewerker vastgoed. (In het Groene Hart)

 

Het kantoor telt 20 man en wordt geleid door twee moderne, energieke notarissen. 

Het team bestaat uit 5 kandidaat notarissen, een aantal klerken en notarieel medewerkers verdeeld over de afdeling vastgoed, familierecht en ondernemingsrecht.

Er staat een mooie vastgoed praktijk met ervaren mensen. De sfeer is goed. Veel mogelijkheid om te sparren en een opvallend open cultuur. Eerlijk aangeven wat je denkt en vindt is hier vanzelfsprekend. Een gevoel van teamgeest is hier overduidelijk aanwezig.

Op de afdeling vastgoed is  plek voor een ervaren notarieel medewerker.

Wat zijn je taken:

Je stelt leveringsakten en hypotheekakten zelfstandig op, je maakt de onroerend goed dossiers aan, draait de dossiers uit en verstuurt ze. Contact met cliënten, makelaars, banken, enz. Dit in samenwerking met je team.

Wat wordt er van je verwacht:

Je bent een aanpakker en werkt gestructureerd, precies en accuraat.  Daarnaast werk je graag in een team, ben je net als je andere collega’s communicatief en houdt van gezelligheid.

 

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, het team en het kantoor kun je contact opnemen met Jet Calis van Calis & Partners

Jet: 06-45886840 (Ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of misschien weet je het nog niet zeker? Dan is het goed om vrijblijvend contact met ons op te nemen om te bespreken wat de eventuele mogelijkheden zijn. Calis & Partners is gespecialiseerd in het notariaat. Hierdoor kennen we de markt en de verschillen tussen de kantoren goed en kunnen we die vacatures eruit vissen die voor jou juist interessant zijn.

Even sparren kan nooit kwaad. Jet: 06-45886840

BeeldmerkWIT.png
bottom of page