top of page

Ervaren kandidaat notaris familierecht (estate planning) in Amsterdam

 

Voor onze opdrachtgever, een boetiek notariskantoor in Amsterdam is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris familierecht (vanaf 7 jaar werkervaring)

Het kantoor is gevestigd in Amsterdam en straalt klasse uit.  Modern, zakelijk, maar zeker ook warm! Het kantoor telt bijna 40 man. Opgericht door professionals afkomstig van de zuid-as. De lat ligt hoog maar doen het hier net even anders. Een breed spectrum van klanten: ondernemers, investeerders en vermogende families. (zowel nationaal als internationaal)  Een jonge club van mensen die houden van hun vak, ambitieus zijn en een hecht team vormen.

Ondernemers, investeerders en vermogende families laten zich niet alleen adviseren op het gebied van het ondernemingsrecht en commercieel vastgoed maar ook op het gebied van familierecht en estate planning.

Een hele boeiende praktijk  met cliënten die graag ook hun familierechtzaken bij dit kantoor goed geregeld willen hebben. Uit het ondernemingsrecht vloeit veel familierecht. Je adviseert ondernemers, investeerders en vermogende families over de inrichting van hun persoonlijke regelingen en de instandhouding van het familievermogen.

Uiteraard behoren het verzorgen van testamenten, levenstestamenten, schenkingen, afwikkeling van nalatenschappen, huwelijkse voorwaarden en samenlevingscontracten tot jouw werkterrein.

Het persoonlijke contact met cliënten is een belangrijk onderdeel van je dienstverlening. Dus zeker niet alleen met tussen personen. Het meegroeien met je cliënten (zoals de overdracht van vermogen of de onderneming van generatie op generatie), het meedenken met - veelal persoonlijke - vraagstukken, waarbij ook de consequenties van bepaalde keuzes worden bekeken maakt je werk uitdagend.

Om deze functie goed te vervullen heb je ervaring op het familierecht maar ook op het gebied van estate planning. Een zelfstandige functie waarbij je kan sparren maar ook zeker een coachende rol hebt in je team. Je weet heel goed hoe je op dit niveau moet communiceren.

Lijkt het je interessant om binnen deze interessante club je steentje bij te dragen aan het verder uitbouwen van deze praktijk? Neem dan contact op met Jet Calis. Ik kan je veel meer over het kantoor, het team en de inhoud van de werkzaamheden vertellen.

Jet@calisenpartners.com of bel 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page