top of page

ERVAREN notarieel secretaresse voor het M&A team in Amsterdam

Om deze functie leuk te vinden moet je van reuring houden. Het is hollen of stilstaan en je houdt je bezig met hele vertrouwelijke informatie. Je werkt in het M&A team (fusies en overnames van beursgenoteerde bedrijven). Het hele team bestaat uit twee notarissen, een counsel, 4 kandidaat notarissen, een paralegal en 4 assistants.  Zowel nationale als internationale zaken komen hier voor en je bent een hele belangrijke schakel in het team.

De organisatie:  Een grote organisatie op de Zuid-as (advocaten en notarissen) die opereert op het allerhoogste niveau.  Het kantoor heeft meerdere vestigingen: Amsterdam, Rotterdam, Londen, Brussel en New York. Hun klanten zijn beursgenoteerde bedrijven, financiële instellingen , private equity huizen en overheden die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

Het kantoor is gevestigd op een prachtige locatie. Er wordt goed voor je gezorgd en de werk privé balans is hier goed. Je kan hier op een normale tijd naar huis zonder je daar schuldig over te voelen. De leeftijd van het team varieert van begin 30 tot eind 40. Een hele informele sfeer waar men oprecht geïnteresseerd is in elkaar. In het team weet men van elkaar waar je mee bezig bent en even sparren is dan ook heel gemakkelijk.

Een opsomming van jouw werkzaamheden: Als Notarial Business Assistant ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de (kandidaat) notarissen in de volle breedte. Je houdt het overzicht, stelt prioriteiten en je zorgt dat in deze dynamische omgeving alles goed verloopt. Kortom, je draagt bij aan de service die het kantoor verleent aan hun cliënten.

  • Je opent dossiers en bereidt deze voor;

  • Je stelt notariële akten op en handelt deze af en verzamelt en controleert de benodigde gegevens;

  • Je beheert het KvK en UBO-register: in- en uitschrijven entiteiten en wijzigingen doorgeven (bestuurswissels, statutenwijzigingen, uitgiften aandelen, etc.);

  • Je schrijft UBO's in en deponeert fusie- en splitsingsvoorstellen;

  • Je werkt aandeelhouders-, certificaathouders- en ledenregisters bij;

  • Je verwerkt inkomende post: scannen, opslaan, rondmailen en opbergen in dossier;

  • Je stelt volmachten, besluiten en conceptakten op;

  • Je onderhoudt contact met KvK en Rechtbanken.

 

Om deze functie goed te kunnen vervullen moet je ervaring hebben in een zakelijke omgeving, bij voorkeur in de ondernemingsrechtpraktijk. Je bent gewend om gestructureerd te werken en goed overzicht te hebben. Je werkt graag zelfstandig maar wel in teamverband.

Je beschikt daarbij over:

Minimaal mbo + / hbo werk- en denkniveau;

Relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening;

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;

Je zal komen te werking in een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen zoals borrels en kantoorfeesten. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt hiertoe een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar gesteld. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand en 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. 4 dagen werken is ook mogelijk.

 

Ben je nieuwsgierig geworden om welk kantoor dit gaat, hoe het team is en de verdere ins en outs, neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantooruren)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page