top of page

Voor een van onze opdrachtgevers in Rotterdam is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris projectmatig vastgoed.(min 5jr erv.)

Het kantoor is full service, vastgoed, ondernemingsrecht en familierecht.  Zij staan met name  bekend om  het projectmatige vastgoed.

Het kantoor heeft twee vestigen en er werken 40 man. De twee bevlogen notarissen hebben veel plezier in hun vak en dat straalt uit op de gehele organisatie. Naast deze notarissen werken er kandidaat notarissen, klerken en notarieel medewerkers. Stuk voor stuk zeer kundig. Niet alleen door opleiding, maar ook door de jarenlange ervaring die ze op dit kantoor hebben opgedaan. Opvallend vind ik het bijzonder hechte team. Tijdens het gesprek heb ik niet alleen met de notarissen gesproken  maar ook met meerdere professionals. Op de sectie vastgoed proef je de goede sfeer onderling. Men weet van elkaar wat er speelt en er wordt veel overleg gepleegd. Er is dan ook eigenlijk geen verloop en dat zegt wat over het hechte team!

Hun specialisme is het projectmatig onroerend goed. Dankzij de vakkennis en expertise wat is opgebouwd door middel van jarenlange praktijkervaring met zeer uiteenlopende projecten, kunnen ze opdrachtgevers uitstekend van dienst zijn en daadwerkelijk ook met hen meedenken en adviseren omtrent de opzet van een project. Zij behandelen overigens niet alleen nieuwbouwprojecten, maar ook bestaande bouw- en renovatiecomplexen. Het kantoor stelt koop- en/of aannemingsovereenkomsten op, stemt deze af met Woningborg en SWK en vervaardigt splitsingsakten. Ook voor de fiscale advisering omtrent een project hebben ze expertise in huis.

Bij een geslaagd project gaat het echter niet alleen om de voorbereidingsfase. Een van de belangrijkste fasen van een koopproject is de eindfase: de overdrachten aan de kopers. Dit team is in staat om op zeer korte termijn grote aantallen overdrachten te verzorgen. Een goed geoliede organisatie.

Naast de specialisatie van het kantoor in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van projecten, is er op de projectafdeling een verdiepte kennis ontwikkeld op het gebied van woningcorporaties. Dit heeft onder meer geleid tot het mede vorm geven van beschermde koopconstructies (zoals MGE, MVE en Koopgarant), het opstellen en wijzigen van statuten en het juridisch begeleiden van fusietrajecten binnen de voor woningcorporaties specifieke regelgeving. Ook biedt het kantoor ondersteuning aan woningcorporaties bij toepassing van bijzondere beheervormen voor woonprojecten en woonomgeving.

De specialisaties  binnen de registergoedpraktijk zijn:

  • Nieuwbouwprojecten

  • Splitsing / ondersplitsing in appartementsrechten

  • Begeleiding / verkoop huurcomplexen

  • Projectmatige registergoederen

 

Ben jij een ervaren kandidaat notaris/jurist en heb je ervaring met projectmatig vastgoed, splitsingen (ook complexe splitsingen met hoofd- en ondersplitsingen), nieuwbouw, uitponding en  transformatie?

Er is hier een serieuze mogelijkheid om tot de maatschap toe te treden of opvolger te zijn van een van de notarissen.

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je commercieel inzicht en vind je het leuk om het kantoor naar buiten te vertegenwoordigen. Minimaal 5 jaar ervaring is nodig om deze functie goed te kunnen vervullen.

Intern werk je veel met elkaar samen dus teamgeest is hier heel belangrijk. Je vindt het leuk om op kantoor de vraagbaak  te zijn.

Mocht je meer willen weten over deze uitdagende functie waarbij er dus ook toekomstsperspectief in zit neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners.

Naast deze functie hebben we meer soortgelijke functies.  Mocht je een overstap overwegen doe het dan weloverwogen en neem met ons contact op om alles zorgvuldig af te wegen.

Ook in de avonduren zijn wij goed bereikbaar voor een (telefonisch) gesprek. Dat kan zo wel vrijblijvend zijn om  eens te verkennen, maar ook als je al concreter bent.

Jet: 06-45886840

jetcalisvinke@hotmail.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page