top of page

Jurist voor de afwikkeling  van nalatenschappen in Amersfoort

Voor een middelgroot notaris kantoor in Amersfoort is Calis & Partners op zoek naar een jurist die zich voor namelijk wil  bezighouden met de afwikkeling van nalatenschappen.

Het notariskantoor is een middelgroot notariskantoor en telt ongeveer 24 mensen. Het kantoor is full service, dat wil zeggen een familierechtpraktijk, onroerend goed praktijk en de ondernemingsrecht praktijk. Een kwaliteitskantoor en staat goed bekend in de regio. De samenstelling van kantoor is als volgt: 2 notarissen, 5 kandidaat notarissen, 2 paralegals, 7 secretaresses/notarieel medewerkers, office manager, boekhouder, administratief medewerker en telefoniste.

Een kantoor met een team wat het heel erg gezellig heeft met elkaar. Veel jonge mensen!

Er heerst op kantoor een prettige sfeer. Laagdrempelig, informeel en een representatieve uitstraling. ( gevestigd in een prachtig pand). De lijnen zijn kort en even sparren is dan ook heel goed mogelijk. De  bereikbaarheid is goed. Of je nu komt met het ov of met de auto (kosteloos parkeren)

Naast de afwikkeling van nalaten schappen zal je ook meewerken in de levende praktijk en voer je besprekingen met cliënten over (levens) testamenten, enz. Het kantoor heeft een grote zelfstandige familierecht praktijk waar ook complexe dossiers voorkomen.

Mocht je meer informatie willen over het kantoor en haar ins en outs neem dan contact met mij op . Ik kan je er veel meer over vertellen! Bel of mail naar Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoortijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page