top of page

PA en Notarial assisant in Amsterdam

 

Er zijn natuurlijk heel veel vacatures op de zuid-as in Amsterdam. Keuze is er genoeg. Maar waar gaat het vaak mis? Ik spreek met heel veel notarieel medewerkers/ assistants en hoor te vaak dat de werkdruk te hoog is. Dat hou je even vol maar te lang is niet oké. Er zijn kantoren die daar wel en niet (genoeg) voor waken. Dit kantoor is zich bewust dat werkdruk niet te hoog mag zijn en dit wordt ook op vaste momenten getoetst. Liever iemand er bij en dat niet alleen roepen maar ook doen.

Vandaag een erg leuke opdracht gekregen van een bekend zuid-as kantoor. Een kantoor met advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Het kantoor heeft naast Amsterdam ook vestigingen in Brussel, Londen en New York.

Het kantoor is trots op het feit dat het kantoor algemeen wordt beschouwd als de leidende juridisch adviseur op het gebied van vastgoedkwesties in Nederland.

Het real estate team in Amsterdam  bestaat uit twee notarissen, kandidaat notarissen van zeer ervaren tot minder ervaren en notarieel medewerkers/assistants.

Jij zal de (kandidaat )notarissen ondersteunen waarbij je ook echt betrokken bent bij de inhoud van de dossiers.

Wat maakt het nu zo interessant? Naast  het feit dat je volledig meedraait met de projecteren die er lopen en onderdeel bent van het team real estate ben je ook de Personal Assistant van een van de twee notarissen.

Je regelt heel veel voor hem in zijn werkzaamheden en geeft ook structuur aan. Je houdt het overzicht en zo nu en dan moet je ook tegengas kunnen geven en aangeven wat echt niet kan wachten. Deze notaris floreert als hij achter de schermen iemand heeft die coördineert en regelt.

Daarnaast ben je betrokken bij alle zaken die lopen en ondersteun je met nog een paar dames het vastgoed team. Dat houdt in:

• Het passeerklaar maken en afhandelen van de notariële akten. Daarvoor verzamel en

controleer je zelfstandig de benodigde gegevens. Ook verzorg je de nota van

afrekening en de inschrijving van de akten bij het Kadaster.

• Het aanmaken en beheren van digitale en hard copy dossiers door inkomende en

uitgaande stukken te verwerken en filen.

• Zorg dragen voor een goed verloop van het maandelijkse declaratieproces.

• Agendabeheer voor de (kandidaat-)notarissen.

• Persoonlijke organisatorische ondersteuning van de (kandidaat-)notarissen, zoals

administratie van opleidingen, onkostendeclaraties, etc.

• Het onderhouden van contact met cliënten (per post, e-mail en telefoon).

 

Kortom een uitdagende functie en geschikt voor iemand die graag het overzicht heeft, coördineert, regelt, veel contact heeft met het team en erbuiten. Aan de ene kant draai je helemaal mee in het team maar bent tegelijkertijd ook de PA van de notaris. Heel afwisselend dus.

Het team:

Dit team is bijzonder hecht! Samen het werk doen en verdelen. Hier dus geen eilandjes of dat je je werk afbakent. Nee , hier is het met elkaar. Daarom is er al een lange tijd een goede vibe en is het team goed op elkaar ingespeeld. Belangrijk dus om iemand te vinden die in dit hechte team past.

 Het team spreekt soms ook af om gezellig te eten of te borrelen.

Wat voor een achtergrond heb je nodig om deze functie goed te kunnen vervullen:

Het mooiste zou zijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie op real estate (vakkennis) Mocht je dat niet hebben dan wordt je wegwijs gemaakt in het vastgoed, waarbij werkervaring als secretaresse of pa wel noodzakelijk is om in deze functie goed mee te draaien.  Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar. En belangrijk om te weten: je hebt normale werktijden!)

Mocht je nog meer willen weten over deze veelzijdige functie dan kan ik je er veel meer over vertellen (meer informatie over de organisatie, het team, de sfeer, de notaris, de werkzaamheden)

Neem dan contact op met Jet Calis van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840 (ook in de avonduren goed bereikbaar!)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging dan hebben we meerdere soortgelijke functies, maar dan weer net even anders (ander kantoor, andere samenstelling, ander rechtsgebied)

Heb je interesse? Bel ons dan op om eens te sparren over de mogelijkheden en te horen wat die verschillen nu zijn.

BeeldmerkWIT.png
bottom of page