top of page

Ervaren kandidaat notaris ondernemingsrecht/familierecht in de omgeving van Utrecht

Voor een middelgroot notariskantoor in de omgeving van Utrecht is Calis & Partners op zoek naar een ervaren kandidaat notaris met minimaal 6 jaar werkervaring.

Het kantoor is een goedlopend kantoor en heeft een grote trouwe klantenkring. Een full service kantoor: Familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed.

Er staat een serieuze ondernemingsrecht praktijk. Veel MKB!

Er wordt gezocht naar iemand die de ambitie heeft om ook notaris te worden (niet alleen!) en die het leuk vindt om met de andere kandidaten in het management de koers uit te stippelen voor de toekomst. Je krijgt de vrijheid en je maakt er "jouw" kantoor  van in samenwerking met de notaris.

Het kantoor heeft zeer ervaren kandidaten en klerken in dienst en er wordt kwaliteit geleverd. Geen prijsvechter! Een combinatie van familierecht en ondernemingsrecht zou ideaal zijn, maar niet noodzakelijk.

Ben jij een kandidaat notaris die het juist leuk vindt om het ondernemingsrecht verder uit te bouwen, die mee wil denken met het kantoor in de toekomst en die ook de ambitie heeft om (toegevoegd) notaris te worden? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Neem voor meer informatie contact op met Jet van Calis & Partners.

Jet: 06-45886840

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

 

Naast deze vacature hebben we vergelijkbare mogelijkheden. Mocht je een overstap overwegen dan is het goed om alle mogelijkheden te bekijken.

BeeldmerkWIT.png
bottom of page