top of page

Ervaren medewerker voor de afhandeling van nalatenschappen in Amsterdam (FT of PT)

Voor een bekend notariskantoor is Calis & Partners op zoek naar een ervaren medewerker nalatenschappen.

Het kantoor bestaat al heel erg lang en heeft een zeer goede betrouwbare naam. Een kantoor waar generaties al lang komen voor hun familierechtzaken. Het kantoor heeft op alle drie de rechtsgebieden een mooie zelfstandige praktijk (familierecht, vastgoed en ondernemingsrecht,)

Het kantoor wordt geleid door twee notarissen. Er werken een aantal kandidaat notarissen, klerken en notarieel medewerkers. In totaal rond de 20 personen. Ook is het kantoor bij werkstudenten erg populair!

Het kantoor is gelegen op een prachtige centrale locatie! In Amsterdam. De afdeling familierecht werkt goed met elkaar samen. Er wordt veel samengewerkt en even overleggen gaat heel makkelijk.

Op de familierecht sectie is er plek voor iemand die het leuk vindt om zich heel specifiek bezig te houden met de afwikkeling van boedels. Je hebt hier wel ervaring voor nodig en kan als het ware je “eigen winkeltje runnen” met je eigen dossiers. Uiteraard is het mogelijk om met je collega’s op de familierecht afdeling te sparren. De functie zou ook parttime kunnen worden ingevuld.

Heb jij ervaring met de afwikkeling van boedels en je werkt graag samen met collega’s die veel kennis hebben op het gebied van het familierecht? Vind je het ook leuk om in een jonge club van mensen te werken waar niet alleen hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor gezelligheid?

Neem dan contact op met Jet van Calis & Partners. Ik kan je veel meer vertellen over de functie, het kantoor, het team en alle ins en outs.

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoor tijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page