top of page

Voor een van onze opdrachtgevers in Amsterdam is Calis & Partners op zoek naar een ervaren Pa/Legal assisant/ notarieel medewerker op ondernemingsrecht.

Het kantoor is internationaal georiënteerd maar is een belangrijke speler op de Nederlandse markt.  Het kantoor biedt hoogstaande juridische dienstverlening aan (beursgenoteerde) en grote niet-beursgenoteerde ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties.

Een kantoor met veel jonge ambitieuze mensen: Van advocaten, notarissen, kandidaat notarissen, paralegals, Pa’s, werkstudenten, enz. De sfeer in het kantoor is heel erg informeel. Geen mantelpakjes! Maar op je sneakers naar kantoor is geen probleem! Er wordt veel overleg gepleegd met elkaar en naast werken is er ook tijd voor ontspanning. Het kantoor is ook zeer geliefd bij werkstudenten.

Binnen het notariaat  op de corporate praktijk zal je het team van (kandidaat) notarissen ondersteunen. Een erg leuk team!  Het voordeel van het notariaat is dat je als PA ook daadwerkelijk inhoudelijk betrokken bent bij zaken die er spelen en waar je de processen goed in de gaten moet houden.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

  • Het voorbereiden van notariële akten en alle daarmee verband houdende werkzaamheden

  • Het ondersteunen van de (kandidaat-)notarissen bij het opstellen van  volmachten en ondersteunende documentatie

  • Het verzorgen van legalisaties op documenten

  • Het op adequate en correcte wijze afhandelen van verzoeken van cliënten e.e.a. in overleg met de betrokken (kandidaat-)notaris

  • Het bijhouden van eigen inbox, scannen, kopiëren en filen van getekende documenten en andere relevante documenten

  • Het opstellen van lawyer’s letters en engagement letters

  • Het aanmaken van nieuwe zaken en dossiers en termijnbewaking daarvan

  • Het op orde houden van dossiers en de archivering daarvan

  • Overige werkzaamheden zoals telefoon- en agendabeheer, meetings en vluchten boeken

Voor deze functie zoeken wij een (ervaren) PA/notarieel medewerker die begrijpt wat het notariaat inhoudt of zin heeft in een nieuwe uitdaging. Je bent een aanpakker, zeer accuraat en je levert graag goede kwaliteit. Je bent iemand die secuur en zelfstandig werkt, snel het werk eigen kan maken, structuur kan aanbrengen en graag leert. Deze functie is geschikt voor iemand met HBO werk- en denkniveau. Werkervaring binnen het notariaat is een pré. Het zeer goed beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal is een vereiste, zowel mondeling als schriftelijk. Tenslotte wordt er van je verwacht dat je goed in een team kunt werken en je bereid bent je collega secretaresses en (kandidaat-)notarissen te helpen bij drukte of vakantie.

Het kantoor doet veel voor zijn mensen en de arbeidsvoorwaarden zijn dan ook erg goed. Naast teamuitjes en borrels kan niemand op tegen deze heerlijke koffie.

Voor meer ins en outs kun je contact opnemen met Jet van Calis & Partners.

Mocht je toe zijn aan een nieuwe uitdaging dan heeft het zeker zin om contact op te nemen. Niet alleen deze functie kan interessant zijn maar we hebben meerdere soortgelijke functies. Goed om een vergelijk te maken en de juiste keuze te maken!

Jet: 06-45886840 (ook buiten kantoor tijden)

jet@calisenpartners.com

www.calisenpartners.com

BeeldmerkWIT.png
bottom of page