Notarieel medewerker/klerk commercieel onroerend goed in de binnenstad van Amsterdam.

 

Op een geweldig locatie in de binnenstad van Amsterdam is een groot internationaal juridisch kantoor gevestigd. Er zit daar een team van ervaren advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Dit kantoor bestaat uit een wereldwijd netwerk van juridische professionals en bieden juridische diensten aan zowel Nederlandse als internationale cliënten. Het team is gespecialiseerd in verschillende praktijken, zoals onroerend goed, fusies en overnames, geschillen, bankwezen en financiën, geschillenbeslechting, milieu, amusement, EU- en mededingingsrecht, intellectuele eigendom, binnenlandse en internationale belastingen, ondernemingsrechtelijke zaken, inkoop en arbeid en werkgelegenheid.

Binnen het notariaat van dit grote kantoor staat een nog relatief kleine club commercieel vastgoed. De bedoeling is om dit in volle vaart te ontwikkelen. Het kantoor heeft een professional commercieel vastgoed aangetrokken om samen met een aantal ervaren kandidaten in een klein hecht team hier iets groots op te zetten.

Het netwerk is er! De kennis is er! De enorme ambitie is er! Het enige wat nog ontbreekt is een ervaren notarieel medewerker / klerk met ervaring op vastgoed.

Hoe leuk om binnen een klein clubje, wat onderdeel is van een wereldwijd netwerk, met elkaar aan iets moois te bouwen!

Niet op een rijdende trein springen, maar veel leuker met elkaar er een enorme vaart in zetten.

Een jong team die er zin in heeft en er voor gaat! Geen hiërarchie, maar iedereen gelijk, samen met elkaar kun je het maken. Je hebt elkaar nodig. Goede ideeën zijn welkom, initiatieven worden aangemoedigd. Hier krijg je energie van. Je bent bij alles betrokken.

Heb jij ervaring als notarieel medewerker (maakt niet uit of het particulier of commercieel vastgoed is) en jouw Engels is ook goed? Heb je zin om weer energie te halen uit je werk, weer scherp te zijn, mee te denken en je zelf te ontwikkelen? Dan is dit een geweldige kans! Bel me op voor de ins en outs.

 

Jet: 06-45886840 ook buiten kantoortijden

BeeldmerkWIT.png